Omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, celebru pentru construcția primului metru de ”autostradă” din Moldova, a strâns suma de un milion de euro în doar 17 zile, după ce a vândut simbolic centimetri din ”drumul” respectiv cu scopul de a strânge bani pentru spitalele din Moldova, în special pentru cel din Suceava.

Ștefan Mandachi a postat pe contul său de Facebook rezultatul primei etape a strângerii de fonduri și a anunțat totodată că ținta este să ajungă la 3 milioane de euro, potrivit G4Media.

Postarea lui Mandachi pe Facebook:

”1.000.000 EURO!!! One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro.

E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!! (...)

Repet: deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI!

Lupta mai grea abia acum începe. Avem un obiectiv clar: TREI MILIOANE DE EURO”, a scris Mandachi pe Facebook.

Județul Suceava este unul dintre cele mai afectate de epidemia de coronavirus, având cel mai mare număr de îmbolnăviri și o situație dificilă în sptilale. Campania de strângere de fonduri „Cu Toții În Linia Întâi” continuă, în aceste condiții. Antreprenorul Ștefan Mandachi vinde simbolic fiecare centimetru din metrul de autostradă construit de el în Suceava, iar banii astfel obținuți sunt donați către Crucea Roșie Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalului din municipiul Suceava sau altor spitale din județ.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri