FPTR: Peste 40.000 de locuri de cazare sunt pregatite pe litoral pentru vacanta de 1 Mai. Care sunt tarifele?

Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc spun ca, pentru minivacanta de 1 Mai, pe litoral sunt pregatite peste 40.000 de locuri de cazare. Tarifele pentru aceasta perioada sunt cuprinse intre 40 de lei si 1.500 de lei pe noapte.

"Avem 40.000 de locuri pregatite. Cati vor veni, e mai greu de spus. De ce? Pentru ca sarbatoarea de 1 Mai anul acesta pica si cu Pastele. Prin traditie, de Paste, romanii stau acasa. Dupa aceea sa plece pentru o zi sau doua va fi destul de dificil si din cauza asta 1 Mai a devenit anul acesta un eveniment de last-minute, care este meteo-dependent. Daca va fi frumos afara, vor veni. Daca nu, nu", a declarat prim-vicepresedintele executiv al FPTR, Dragos Raducan, scrie NewsIn.

Tarifele pot porni de la 40 de lei pe noapte intr-un hotel de doua stele in sudul litoralului si pot ajunge pana la 1.500 de lei intr-un hotel de cinci stele de langa cluburi, in Mamaia.

Citeste si: Mamaia si Vama Veche, cele mai solicitate statiuni pentru vacanta de Paste si 1 Mai. Cazarea ajunge la 600 de lei/zi

Citeste si:
Primul turist român cu COVID-19 în Grecia
Primul turist român cu...
Sursa foto: By Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Muzeul Luvru se pregătește să-și deschidă porțile, într-un nou format post-COVID
Setari Cookie-uri