Turistii Paralela 45 au la dispozitie inca un instrument de plata pentru vacantele cumparate in aceasta vara. Turoperatorul si Revolut au lansat campania “Paralela 45 loves Revolut”, care se deruleaza pana la 1 septembrie, prin care turistii isi pot face gratuit un card Revolut, iar cei care au deja unul beneficiaza de o reducere de 5% la pachetele pentru vacanta de vara si circuitele din oferta turoperatorului. Mai mult, noii utilizatori ai cardului Revolut au posibilitatea sa castige o vacanta la un hotel de cinci stele din Belek, Antalya, in cadrul tombolei campaniei.

Odata cu lansarea portalului de vacante www.paralela45.ro si a graficului cu tarifele hotelurilor din pachetele Paralela 45 pentru intreg sezonul, achizitia si plata online au ajuns la 15% din volumul sau de vanzari. Paralela 45 a incheiat 2018 cu un volum de 60 de milioane de euro si estimeaza ca anul acesta va ajunge la 70 de milioane de euro.

"Ne place inovatia si ultimii doi ani i-am dedicat diversificarii modalitatilor de plata a vacantelor, rezervarii acestora online. Am investit peste 500.000 de euro in tehnologie de ultima generatie si alte investitii vor urma, pentru ca alegerea si plata unei vacante sa fie extrem de accesibile clientilor nostri”, a declarta Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Tehnologia Revolut le permite utilizatorilor sa plateasca oriunde in lume la un curs de schimb valutar excelent si sa isi controleze bugetul de vacanta direct din aplicatie, a transmis Irina Scarlat, Country Manager Revolut Romania.

Revolut a devenit astazi cardul de zi cu zi pentru peste 300.000 de romani. Aplicatia le permite utilizatorilor sa seteze bugete si sa urmareasca direct pe ecranul telefonului cheltuielile efectuate, defalcate pe categorii. In acest fel, utilizatorii pot controla foarte simplu modul in care cheltuiesc si, datorita setarilor de securitate sporita, pot fi siguri ca banii lor se afla mereu in siguranta.

Citeste si:
Romanii, printre cetatenii UE care nu si-au permis vacante in 2018
Romanii, printre cetatenii UE...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Revolut aduce pe pozitii cheie fosti executivi din banci cu greutate