Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, o perioada numai buna pentru o vacanta cu buget de toamna. Puteti alege un city break in Europa sau o destinatie ceva mai indepartata. Iata care sunt cele mai bune ofertele de calatorie, potrivit eSky.

Un bilet de avion dus/intors catre Paris costa, in luna septembrie, de la 140 de euro, iar o noapte de cazare pentru 2 persoane de la 39 de eruo. Septembrie este vremea ideala pentru o excursie la Disneyland, pretul unui bilet pentru adulti incepand de la 67,73 de euro, iar pentru copii de la 61,68 de euro.

O alta optiune poate fi Marsilia, al doilea cel mai mare oras din Franta. Acesta impresioneaza cu ale sale bazilici, muzee si catedrale. O data ajunsi in Marsilia, cu un zbor incepand de la 61 de euro, puteti vizita Vechiul port. Cazarea pe noapte, pentru 2 persoane, incepe de la 39 de euro.

Viena, la doar o ora si jumatate de zbor cu avionul (pretul incepe de la 35 de euro dus/intors), asteapta turistii cu deliciile sale culinare.

In Berlin puteti zbura la preturi de la 58 de euro dus/intors. Berlinul incepe seria petrecerilor de toamna, cu festivalul Lollapalooza Berlin 2019, pe 7 si 8 septembrie, iar Oktoberfest se va tine de pe 20 septembrie pana pe 13 octombrie 2019.

Pentru iubitorii de soare si plaja, exista Grecia, alegerea preferata a romanilor atunci cand vine vorba de vacanta de vara. Iar daca alegeti peninsula Halkidiki sau insula Thassos, o excursie cu masina este o optiune buna. Cazarea in aceasa perioada, incepe cu preturi de la 35 de euro/camera pentru 2 persoane, in Halkidiki si de la 31 de euro/camera pentru 2 persoane, in Thassos.

Daca decideti sa vizitati Atena, cel mai bine este sa o faceti cu avionul. Zborul este scurt, iar preturile biletelor din septembrie incep de la 77 de euro dus-intors.

Amman, capitala Iordaniei, denumita in antichitate "Philadelphia", a fost construita pe sapte coline. Astazi, Amman este un oras modern si relativ tanar, in care este foarte usor sa ne bucuram de experienta Orientului Mijlociu, vizitand si experimentand de exemplu, Al Pasha Hammam. Un zbor dus/intors incepe de la 87 de euro. O noapte de cazare pentru doua persoane costa de la 22 de euro.

Agentia online de turism eSky Romania a obtinut, in 2018, un venit net in valoare de 5,8 milioane de euro, la o valoare totala tranzactionata de 37 milioane de euro. Activa pe piata locala inca din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central in Polonia. Grupul are 50 de piete deschise in acest moment, atat in America de Sud, in America de Nord, cat si in Europa, Asia si Africa.

Citeste si: City break in Europa: Cele mai ieftine destinatii pentru petrecareti

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri