Incepe programul "Litoralul pentru toti": reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul "Litoralul pentru toti". Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

"Litoralul pentru toti" este un program social destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii, la sfarsitul sezonului, pentru care pot aloca buget mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile din lunile iulie si august. Tarifele practicate in program sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon.

"Aflat la a 36-a editie, programul special "Litoralul pentru Toti" prezinta acelasi interes din partea turistilor, ca si acum 18 ani cand a fost lansat, fiind singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone", au transmis reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Hotelurile inscrise in program mentin aceleasi tarife nemodificate de sapte ani, desi costurile utilitatilor au crescut cu peste 60%, iar in unele cazuri s-au dublat. Sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta

Pentru al treilea an consecutiv, turismul din Romania si, in special, hotelurile de pe litoral se confrunta cu o criza a fortei de munca fara precedent, multe unitati de cazare refuzand rezervari in luna septembrie din cauza lipsei de personal. Cu toate acestea, pana in prezent s-au inscris in program 49 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 3.675 de locuri. Aceste locuri vor fi vandute prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor sau direct de catre hotel. In total, peste 14.000 de locuri sunt pregatite pentru turistii care doresc sa beneficieze de vacante cu tarife reduse.

Citeste si:
Incepe "Litoralul pentru toti": Cat costa o saptamana la mare
A inceput programul Litoralul...

Vezi AICI lista completa cu hotelurile inscrie in programul "Litoralul pentru toti"


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri