Printul Harry al Marii Britanii a anuntat lansarea unui parteneriat intre cele mai importante firme de turism online care isi propune sa transforme aceasta industrie.

Ducele de Sussex spera ca noua initiativa, in care sunt implicate Booking.com, SkyScanner, CTrip, TripAdvisor si Visa, va proteja mai bine destinatiile turistice si comunitatile care depind de acestea pentru generatiile urmatoare, scrie Agerpres.

Printul Harry a zburat catre Amsterdam cu un zbor comercial pentru a lansa oficial proiectul. Harry si sotia lui, Meghan, au fost tinta criticilor opiniei publice in luna august dupa ce s-a aflat ca au efectuat patru calatorii cu avioane private in 11 zile, in loc sa opteze pentru zboruri comerciale, in pofida valorilor ecologice pe care declara ca le sustin.

Cantaretul Elton John le-a luat apararea ducelui si ducesei de Sussex spunand ca le-a pus la dispozitie lor si fiului lor, Archie, un avion privat pentru "mentinerea unui nivel ridicat de protectie, atat de necesara". El a criticat, de asemenea, aceste obiectii "neobosite si neadevarate impotriva lor".

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri