Vacantele pe care le planifici de pe o zi pe alta sunt, de multe ori, si cele mai distractive. Au un farmec anume tocmai datorita elementelor de surpriza care pot aparea atunci cand te astepti mai putin. In plus, te stimuleaza si te scot din zona de confort, te determina sa descoperi locuri pe care (poate) nu ai fi avut ocazia sa le vezi.

Daca te gandesti deja la urmatorul concediu, dar nu stii ce destinatie sa alegi, Airbnb a facut deja o lista cu vacantele "vedeta" din 2020 din care sa te inspiri, scrie thrillist.com. Clasamentul cuprinde 20 de orase din SUA pana in Australia si din Brazilia pana in China, care au inregistrat cele mai mai cresteri pe zona de rezervari. Pe lista Airbnb este inclusa si Romania, cu o crestere de aproape 300%.

1. Milwaukee, Wisconsin, SUA (crestere de peste 729%)

Milwaukee, SUA, se afla in fruntea clasamentului pentru ca le ofera turistilor o mie de motive sa il viziteze. Orasul este situat pe malul lacului Michigan, la doar 90 de kilometri de Chicago. Unul dintre reperele orasului este zona Lakefront, unde turistii pot face cumparaturi sau se pot relaxa la terasele de pe malul lacului.

Atractii turistice de neratat in Milwaukee: Muzeul Harley-Davidson, Muzeul de arta, Muzeul public, Muzeul Discovery, Conservatorul din Mitchell Park, Gradina Zoologica.

Pentru pasionatii de sport, dar mai ales de fotbal, Spania si Japonia sunt doua destinatii de luat in calcul, pentru ca Bilbao va gazdui Campionatul de Fotbal 2020, iar in Tokyo se vor organiza Joburile Olimpice de Vara din 2020.

Foto: Shutterstock.com

2. Bilbao, Spania (402%)

Foto: Shutterstock.com

3. Buriram, Thailanda (383%)

Foto: Shutterstock.com

4. Sunbury, Australia (356%)

5. Romania (298%)

Foto: Shutterstock.com

Citeste si: Vacanta de miliardar. TOP 10 destinatii in care calatoresc cei mai bogati oameni din lume

6. Xi'an, China (255%)

7. Eugene, Oregon, SUA (213%)

Foto: Shutterstock.com

8. Luxemburg (167%)

9. Guadalajara, Mexic (158%)

10. Vanuatu (140%)

11. Cali, Columbia (137%)

Foto: Shutterstock.com

12. Cape Canaveral, Florida, SUA (136%)

13. Aberdeen, Scotia (119%)

14. Courtenay, British Columbia, Canada (114%)

15. Ubatuba, Brazilia (108%)

Foto: Shutterstock.com

16. Les Contamines-Montjoie, Franta (108%)

17. Tokyo, Japonia (103%)

18. Kerala, India (95%)

Foto: Shutterstock.com

19. Malindi, Kenya (88%)

20. Maastricht, Olanda (55%)

Citeste si: FOTO Plaje cu peisaje de poveste, de care nu ai aflat inca

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri