Christian Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Romania, are reduceri de peste 50% pentru vara anului viitor in destinatii precum Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria si Romania, cu ocazia Black Friday si a Targului de Turism care se desfasoara in perioada 14-17 noiembrie.

Astfel, turistii pot cumpara vacante de 7 nopti, cu cazare la vile in Grecia, cu doar 1 euro, la care se adauga costul transportului cu autocarul. Cei care prefera transportul cu avionul in Grecia pot gasi pachete cu zbor charter mai ieftine cu 45% prin programul Early Booking, plus o extra-reducere de pana la 280 euro/camera.

In aceasta perioada, si cei care se hotarasc sa-si faca vacanta din vara anului viitor in Antalya, in special de familiile cu copii, gasesc oferte speciale: 40% discount Early Booking, la care se adauga un extra-discount de 270 de euro pe camera. In plus, pe durata Targului de Turism, unele dintre cele mai luxoase resorturi din Antalya ofera la pachetele achizitionate prin Christian Tour cazare gratuita copiilor pana in 12 ani. De asemenea, cei care cauta vacante in Bulgaria beneficiaza de discount Early Booking, la care se adauga extra-reduceri pe perioada Targului.

Romanii care vor sa se relaxeze la vara in statiunea egipteana Hurghada gasesc oferte speciale pe durata Targului de Turism: reducere de pana la 340 euro/camera plus reducerea Early Booking de pana la 30%, in vreme ce in Tunisia, pretul pachetului turistic scade simtitor dupa aplicarea discountului Early Booking de 40% si extra-reducerea de 200 euro/camera acordata de Christian Tour. O destinatie noua pentru 2020 este Ciprul de Nord, unde turistii pot achizitiona acum pachete cu zbor charter cu reducere Early Booking de pana la 25% si un extra-discount de 100 euro/camera.

“Ne asteptam ca cererile de vacante in Antalya sa continue trendul ascendent, astfel ca in sezonul 2020 Christian Tour va opera zboruri charter catre aceasta destinatie de pe zece aeroporturi din tara. O noutate pentru anul viitor este Ciprul de Nord, catre care vom opera un zbor charter din Bucuresti, ca urmare a solicitarilor venite din partea turistilor. Totodata, am suplimentat numarul curselor catre Tunisia (cu plecare din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi) si catre Egipt (cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj si Tg. Mures), destinatii catre care au calatorit mii de romani in sezonul estival 2019”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing si comunicare Christian Tour.

Cei care prefera sa petreaca vacanta de vara pe litoralul romanesc gasesc pe perioada Targului de Turism reduceri si la pachetele turistice in hotelurile de la Marea Neagra. Pe de alta parte, Bucurestiul devine si el o atractie turistica pentru romani ca urmare a lansarii, in premiera, a pachetului city-break “Rasfat la Therme”, in parteneriat cu cel mai mare centru wellness din Europa. Tarifele pornesc de la 196 de lei de persoana si includ o noapte de cazare la hoteluri din Capitala si acces la Therme, in zona Galaxy sau Elysium. La cerere, turistii pot opta pentru transfer de la hotel la Therme si retur fie cu shuttle bus din flota Memento Bus, fie transfer privat cu masinile electrice Memento Green.

O alta noutate in oferta agentiei de turism este circuitul inedit in Brazilia – “Carnavalul de la Rio”, in cadrul caruia turistii vor fi spectatorii celebrei parade a scolilor din Rio Samba. De asemenea, o alta propunere inedita este circuitul in Islanda, in timpul caruia turistii vor vizita cateva locuri unice in lume precum Parcul National Thingvellir, aflat la intersectia a doua mari placi tectonice: nord-americana si eurasiatica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri