Compania aeriana Wizz Air anunta pentru anul viitor introducerea a doua rute noi din Romania, dintre care una se afla pentru prima data in portofoliul companiei.

Romanii vor putea calatori cu Wizz Air spre Praga si Sevilla incepand din vara anului 2020. Inca de pe acum se pot face rezervari de zboruri spre Praga, incepand cu data de 1 iulie, la preturi care pornesc de la 129 lei de persoana, si spre Sevilla, incepand cu 4 iulie, la preturi de la 159 lei.

Tot pentru anul viitor, Wizz Air anunta cresterea numarului de aeronave care opereaza in Romania, de la 29 la 30. Dintre acestea, 13 se vor afla in Bucuresti. Aeronavele Wizz Air, care au o varsta medie de patru ani si jumatate, vor fi prezente pe 10 aeroporturi romanesti si vor pleca spre 154 de rute, in 20 de tari. In tara noastra, Wizz Air este lider de piata, avand o cota de 41%.

Compania isi propune ca pana in 2026 sa isi dezvolte flota, ajungand la un total de 300 de aeronave, care sa transporte 100 de milioane de pasageri, iar numarul angajatilor sa creasca cu 10.000.

Politica Wizz Air este ca membrii echipajelor sa provina din comunitatile locale, pentru a comunica mai usor cu pasagerii, compania avand in prezent mai mult de 1100 de angajati romani, cu acte in regula.

“Membrii echipajului trec prin traininguri grele, pentru a avea grija cat mai bine de pasageri. In plus, spre deosebire de alte companii, angajatii nostri au contracte de munca”, declara, pentru wall-street.ro, Paulina Gosk, manager de comunicare la Wizz Air.

Tinerii aleg mai des zborurile cu avionul in defavoarea altor mijloace de calatorie

Felul in care performeaza destinatiile este monitorizat constant, iar atunci cand se observa o cerere crescuta pentru anumite zone, se creste si numarul de zboruri pe ruta respectiva. “Romania este una dintre cele mai mari piete ale noastre, pentru ca romanii vor sa calatoreasca mai mult. Avem din ce in ce mai multi pasageri, care invata constant cum sa caute cele mai bune rute si cum sa faca rezervarile. De asemenea, din ce in ce mai multi sunt interesati de calatoriile de placere, de explorare a lumii, deci persoane care nu calatoresc in interes de serviciu si nici nu merg la rude”, spune Paulina Gosk.

Un alt trend in crestere este acela ca persoanele care calatoresc se indreapta tot mai mult spre avioane, in locul altor mijloace de transport, deoarece astfel scurteaza mult durata calatoriei. In plus, motivele calatoriilor sunt in schimbare. Tot mai multi tineri aleg sa isi traiasca viata in alte tari decat familiile lor si atunci zboara des spre si dinspre casa si, de asemenea, dezvolta relatii cu oameni aflati in alte tari. “Tinerii isi fac tot mai des prieteni peste hotare, ba chiar isi fac relatii romantice in afara granitelor si deci zboara des pentru a petrece timp cu partenerii”, subliniaza reprezentanta companiei.

Pentru a beneficia de preturi cat mai avantajoase, managerul de comunicare spune ca exista trei metode pe care le recomanda celor care calatoresc: prima este achizitionarea biletelor pentru anumite destinatii atunci cand se anunta introducerea acelor rute in portofoliul companiilor, a doua metoda este cumpararea biletelor in perioadele in care companiile anunta promotii si a treia si cea mai recomandata este rezervarea biletelor cu cat mai mult timp inainte de perioada calatoriei.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri