Intentionezi sa petreci cateva zile linistite impreuna cu familia sau cu prietenii, in afara tarii, dar incerci sa ocolesti destinatiile cautate in general de turisti? Daca vrei sa eviti aglomeratia, e timpul sa iei in calcul achizitionarea unei vacante pe o insula, recomanda Travelpulse.com.

Arhipelagul Koh Lanta este o destinatie pentru calatorii aventurosi, care vor sa cunoasca Thailanda autentica, evitand, in acelasi timp, hoardele de turisti. Fiind vorba de una dintre cele mai ascunse plaje ale Thailandei, te vei bucura, pe langa nisipul alb si vegetatia spectaculoasa, si de liniste. Tot in zona vei putea vizita si parcul national Mu Ko Lanta.

Desi turistii merg in Malta mai ales pe timpul verii, daca nu te incanta caldura combinata cu umezeala, chiar e recomandat sa nu iti planuiesti o vacanta in Malta in lunile de vara. Pentru iarna, insa, te vei bucura si de temperaturi mai blande, pe langa minunatiile pe care insula le are de oferit: arhitectura spectaculoasa a oraselor, apa albastra si un numar mai mic de turisti decat in lunile calde.

Cu vestigii istorice, delicii gastronomice de neuitat pentru papilele gustative si cu peisaje de vis, Sicilia este o destinatie potrivita pentru iarna, cand valurile de turisti sunt mai mici si vei putea explora insula in voie, de la nord la sud si de la est la vest.

Ai in minte izvoare termale, preparate cu fructe de mare si decoruri de poveste? Insulele Azore ar putea fi ceea ce cauti pentru vacanta de iarna. Desi par a fi o bucata de paradis pe pament, pe timpul iernii insulele nu sunt atat de aglomerate.

Daca iti place frigul si esti in cautarea unei destinatii care sa imbine vremea rece cu peisajele spectaculoase, Insula Skye ar putea fi o alegere potrivita. Presarata cu sate pescaresti si peisaje salbatice de exceptie, insula iti va fi nu doar o incantare pentru privire, ci iti va oferi si linistea de care ai nevoie.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri