Blue Air suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă, ca urmare a decretului emis de Președintele României. În plus, Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a suspenda toate zborurile regulate.

Astfel, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, conținând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv este de a aduce pasagerii români acasă.

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă” includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care iși doresc să revină în țară. Aceștia pot accesa programul “Te aducem acasă” consultând secțiunea specială de pe site-ul Blue Air, precum și utilizând numărul de telefon, adresa de e-mail și formularul dedicat.

Începând cu 21 martie, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate până la ridicarea stării de urgență decretate în România. Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinație sau la cererea expresă a unor organizații sau autorități.

”Cu toții ne confruntăm cu o situație exceptională, iar lupta împotriva coronavirusului este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, toți dorindu-ne să îi protejăm pe cei dragi și să contribuim la stoparea acestei crize. Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă și o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic și operațional, însă susținem pe deplin măsurile luate de Guvernul României și suntem conștienți de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranța pasagerilor noștri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoțional”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Citeste si:
Zboruri dinspre și către Italia: cum îți poți recupera banii pe...
Zboruri dinspre și către...

Pasagerii care au zboruri rezervate cu data de călătorie până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să iși reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit, pentru zboruri după data de 1 iunie, sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare. Pentru informații suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Comisia Europeană a extins cadrul temporar privind ajutoarele de stat
Setari Cookie-uri