Airbus a decis să suspende temporar activitățile de producție și asamblare în fabricile din Franța și Spania, măsura fiind valabilă pentru următoarele 4 zile, ca urmare a implementării de noi măsuri în Franța și Spania pentru a limita pandemia COVID-19.

Aceasta va oferi timp suficient pentru implementarea măsurilor stringente de protejare a sănătății și de siguranță în ceea ce privește igiena, curățarea și auto-distanțarea, îmbunătățind în același timp eficiența operațiunilor în condițiile noilor măsuri ce vizează desfășurarea muncii.

În aceste două țări, compania va continua să aplice lucrul de acasă. Aceste măsuri vor fi implementate la nivel local, în coordonare cu partenerii sociali. De asemenea, Airbus colaborează cu clienții și furnizorii pentru a minimaliza impactul acestei decizii asupra activității lor.

În plus, Airbus furnizează informații privind siguranța muncii și recomandări privind călătoriile angajaților săi, clienților și vizitatorilor, potrivit evoluțiilor de ultimă oră. Airbus urmărește și respectă recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și ale autorităților sanitare naționale.

Airbus este unul dintre lideri globali în aeronautică, spațiu și servicii conexe. În 2019 a generat venituri de 70 de miliarde de euro și a avut 135.000 de angajați. Airbus este, de asemenea, lider european în furnizarea de aeronave-cisternă, de luptă, de transport și pentru alte misiuni.

Citeste si:
Prima ţară europeană care ia în calcul să ridice restricţiile...
Prima ţară europeană care ia...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Spania înregistrează o încetinire a răspândirii pandemiei de COVID-19
Setari Cookie-uri