Therme București a decis restricționarea temporară a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului, în perioada 12- 31 martie 2020, devansând lucrările multianuale de mentenanță.

Therme București a decis devansarea lucrărilor multianuale de mentenanță, planificate inițial pentru a doua jumătate a lunii mai, în contextul măsurilor de prevenție luate de autoritățile din întreaga Europa pentru limitarea răspândirii globale a virusului Covid-19. Măsura de restricționare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului Therme București este una temporară, prevăzută până la data de 31 martie a.c.

Conform comunicatului Asociației Profesionale Europene a Centrelor Termale - EWA, având în vedere procedurile uzuale de igienizare și dezinfectare, cât și mediul natural, calitatea aerului și temperatura specifice proiectelor Therme, se confirmă, prin medicul coordonator al unității speciale de izolare din cadrul clinicii „Robert Bosch” din Stuttgart, Katja Rothfuß, faptul că: „Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale și băile publice, dimpotrivă: clorul și căldura sunt dușmani naturali ai virusurilor”.

În contextul actual, Therme București a luat încă din 28 februarie măsuri suplimentare de prevenție a răspândirii virusurilor, conform recomandărilor și standardelor de referință la nivel național și internațional.

Lucrările de mentenanță prevăzute de Therme București în această perioadă vizează menținerea celor mai înalte standarde de igienă, siguranță și confort în cel mai avansat tehnologic proiect din Europa.

Sursa foto: Facebook/ Therme

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri