Therme București a decis restricționarea temporară a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului, în perioada 12- 31 martie 2020, devansând lucrările multianuale de mentenanță.

Therme București a decis devansarea lucrărilor multianuale de mentenanță, planificate inițial pentru a doua jumătate a lunii mai, în contextul măsurilor de prevenție luate de autoritățile din întreaga Europa pentru limitarea răspândirii globale a virusului Covid-19. Măsura de restricționare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului Therme București este una temporară, prevăzută până la data de 31 martie a.c.

Conform comunicatului Asociației Profesionale Europene a Centrelor Termale - EWA, având în vedere procedurile uzuale de igienizare și dezinfectare, cât și mediul natural, calitatea aerului și temperatura specifice proiectelor Therme, se confirmă, prin medicul coordonator al unității speciale de izolare din cadrul clinicii „Robert Bosch” din Stuttgart, Katja Rothfuß, faptul că: „Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale și băile publice, dimpotrivă: clorul și căldura sunt dușmani naturali ai virusurilor”.

În contextul actual, Therme București a luat încă din 28 februarie măsuri suplimentare de prevenție a răspândirii virusurilor, conform recomandărilor și standardelor de referință la nivel național și internațional.

Lucrările de mentenanță prevăzute de Therme București în această perioadă vizează menținerea celor mai înalte standarde de igienă, siguranță și confort în cel mai avansat tehnologic proiect din Europa.

Citeste si:
Maternitatea MedLife din Arad, închisă temporar. 3 angajate,...
Maternitatea MedLife din Arad...

Sursa foto: Facebook/ Therme

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »



Citește și
România împrumută 400 MIL. euro de la BM pentru combaterea impactului COVID-19
Setari Cookie-uri