În acest context de sensibilitate și stare de urgență națională, Bacolux Hotels își suspendă activitatea locațiilor sale din Herculane și Bușteni, respectiv Afrodita Resort & Spa, Diana Resort și Pensiunea Bacolux. Rămâne deschis Craiovița Hotel & Events din Craiova, sediul central al companiei.

”Ne confruntăm cu o situație fără precedent în industria turismului. Toate investițiile noastre în turismul intern sunt începând de acum anulate sau amânate. Primele măsuri pe care le-am întreprins în urma acestei decizii au fost în sensul evitării concedierii celor aproximativ 300 de angajați pe care grupul nostru îi are în acest moment. Este o responsabilitate foarte mare și este ultimul lucru pe care ni-l dorim. Trebuie însă înțeles foarte clar că este necesar ca statul să intervină urgent în segmentele afectate cu măsuri economice de susținere, dacă ne dorim să mai avem o industrie a turismului după această criză”, a declarat Marius Băzăvan, General Manager, Bacolux Hotels.

În toată această perioadă, departamentele administrative din cadrul companiei vor funcționa după un program redus, dar vor fi disponibile pentru turiștii și agențiile de turism, care au nevoie de suport în rezolvarea diverselor situații administrative. De asemenea, Bacolux Hotels va ține legătura cu oaspeții și cu partenerii prin toate mijloacele de comunicare disponibile.

Echipele de suport vor continua să comunice online, pe propriile canale de comunicare, pe platformele de Social Media și pe platformele de rezervări. Ele vor răspunde atât la neclarități, la solicitările de rezervări pentru sezonul estival, dar vor crea și oferte cu politici flexibile de anulare.

Bacolux Hotels anunță turiștii care au rezervări în perioada de suspendare a activității hotelurilor, pe cei care au achitat avans sau plată integrală a sejururilor că au posibilitatea de reprogramare a acestora fără a pierde sumele achitate.

”Fără măsuri urgente vom pierde într-un timp spectaculos de scurt toți acești ani de progres pe care îi așteptau atâtea generații. Acum, fără aceste măsuri urgente, se vor pierde în doar câteva săptămâni de la 4 până la 5 ani de progres”, a declarat Marius Băzăvan.

Bacolux Hotels înseamnă 26 de ani de activitate pe piața ospitalității din România, patru unități hoteliere, peste 1.000 de locuri de cazare, 300 de angajați, 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în două hoteluri de trei și patru stele. Bacolux Hotels a avut o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro în 2019.

Sursa foto: Bacolux Hotels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri