Administratorul unei cafenele din Sectorul 3 al Capitalei care a refuzat să suspende activitatea comercială a fost sancţionat, joi, de inspectorii Poliţiei locale cu amendă în valoare de 70.000 de lei.

"Pe lângă sancţionarea patronului de cafenea din Sectorul 3, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alţi doi agenţi economici care ignorau prevederile Ordonanţei Militare. Aceştia, însă, s-au conformat somaţiei inspectorilor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi şi-au suspendat de îndată activitatea, potrivit Agerpres.

În total, până în prezent, 230 de locaţii de alimentaţie publică au fost controlate de poliţiştii locali - ai Direcţiilor Control şi Centrul Istoric din cadrul DGPLCMB - care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19", informează Poliţia Locală Bucureşti, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Poliţiştii locali verifică, începând de joi, dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice îşi continuă programul de lucru. Acţiunile de control au loc în contextul Ordonanţei Militare numărul 1, care prevede suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri