CEC Bank oferă 1.000 de pachete de vacanță gratuite salariaților din spitalele care au luptat în prima linie împotriva COVID-19, iar înscrierile se pot face site-ul Băncii, www.cec.ro.

Pachetele de vacanță includ trei nopți de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, în unități hoteliere de 4 și 5 stele din rândul clienților CEC Bank. Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata în avans către hotelurile partenere.

Pachetele de vacanță acordate de CEC Bank se adresează salariaților din spitalele care au luptat în prima linie împotriva Covid-19 (spitale de asistență pentru cei bolnavi și spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sănătății 623/2020 cu modificările ulterioare. Pachetele de vacanță vor fi acordate în ordinea înscrierilor, fără tragere la sorți, și conform Termenilor și Condițiile Campaniei, putând fi folosite în perioada 1 septembrie 2020 - 1 septembrie 2022, excluzând anumite perioade din an (sărbătorile legale, perioadele de vârf de sezon etc).

Cei interesați se pot înscrie în secțiunea dedicată de pe site-ul www.cec.ro, până pe 30 iunie 2020 și își pot alege unitatea hotelieră pentru care doresc să beneficieze de pachetul de vacanță.

Salariații din spitale pot opta pentru unul dintre cele 21 de hoteluri care fac parte din campanie, printre care: Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic VOX MARIS, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Brașov Hotel, Hotel Ramada Brasov sau Hotel Olanesti.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri