Peste 10.000 de turiști vor ajunge în această vară cu transport individual, autocarul ori avionul în zonele turistice din Grecia. În luna iunie încep și circuitele prin România, iar o mare parte din cerere este pentru vacanțe pe litoralul românesc. Turoperatorul Hello Holidays a reluat vacanțele în Grecia, primele două autocare cu turiști ajungând în această săptămână în Thassos și Halkidiki, în următoarele luni fiind programate curse în ritmul stabilit la începutul anului.

Litoralul românesc

Pe litoralul românesc, cele mai multe cereri sunt pentru sejururi de cinci nopți, fără masă, la hoteluri de trei și patru stele din Mamaia, unde turiștii plătesc de la 452 de lei/persoană, și de hoteluri de două și trei stele din Neptun, cu tarife de la 208 lei/persoană.

Pentru un hotel de două stele (Hotel Aurora), din Mamaia, un turist poate plăti aproximativ 600 lei pentru cinci nopți de cazare într- o cameră dublă.

Pentru un hotel de trei stele (Hotel Victoria), din Mamaia, un turist poate plăti aproximativ 800 de lei pentru cinci nopți de cazare într-o cameră dublă.

Pentru un hotel de cinci stele (Hotel Mizuumi), din Mamaia, un turist poate plăti aproximativ 850 de lei pentru cinci nopți de cazare, într-o cameră dublă.

Grecia

Primii turiști pentru Grecia au beneficiat de reduceri economy room, vacanța lor de o săptămână costând de la 338 de euro/studioul sau de la 700 de euro/camera de hotel în Thassos; de la 333 de euro/studioul în Halkidiki; de la 316 euro/studioul sau 478 de euro/camera în Riviera Olimpului; de la 314 euro/studioul în Insula Evia.

Retail jobs

Circuite

Dintre circuite, primele plecări programate sunt în:

  • Maramureș – Bucovina – Iași
  • Transfăgărășan – Transalpina, de cinci, respectiv două zile.

În iulie, Hello Holidays reia circuitele în Polonia și Țările Baltice, Macedonia - Kosovo, Italia – Coasta de Azur, Cernăuți – Chișinău, Elveția – Coasta de Azur, Istanbul, Praga, Țările Nordice – Germania, Benelux, cu o durată de cinci – 13 zile.

Cele mai căutate destinații pentru sejur vor fi România, Grecia și Bulgaria, atât cu autocarul cât și cu transport individual. În iunie sunt programate curse cu autocarul spre Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului, insula Evia și Tolo/Peloponez. În cazul circuitelor, sunt solicitări în acest moment pentru toate destinațiile din portofoliu, dar un mare interes este pentru România, Polonia, Elveția, Țările Baltice, Țările Nordice, Croația.

Citeste si:
Prima Organizație de Management al Destinației din România, la Suceava
Prima Organizație de...

Avem în continuare și reduceri economy room de 50% pentru întreg sezonul, în limita locurilor disponibile. Anumite plecări au fost suplimentate tocmai pentru că ne așteptăm la o crește a rezervărilor.

Cosmin Vasile, manager de destinație la Hello Holidays

Autobuzele sunt dezinfectate

Pentru călătoria cu autocarul sunt respectate recomandările de moment privind traficul de pasageri, începând cu dezinfectarea mijloacelor de transport, verificarea temperaturii pasagerilor și oferirea de soluție dezinfectantă.

În timpul călătoriei pasagerii poartă mască, iar opririle sunt mai dese decât de obicei.

Cursele charter, circuitele, dar și transferurile din țară se fac anul acesta cu mașini noi, flota Hello Holidays Transport fiind suplimentată cu autocare și microbuze noi, cumpărate într-un program de investiții de 500.000 de euro. Sunt autocare Setra, clasificate la trei stele și cu o capacitate de până la 63 de locuri.

Citeste si:
Vacanță în Grecia 2021: Sithonia, locul cu cele mai frumoase PLAJE...
FOTO | Vacanță în Grecia...

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris. Compania are 27 angajați și a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F