Hello Holidays lansează Black Week, campania de reduceri de până la 50% pentru vacanțele organizate până la finalul anului și în 2021, desfășurată între 19 și 27 noiembrie. Programele pot fi rezervate cu 25 de euro și plătite online, inclusiv cu carduri de vacanță.

Pentru România sunt disponibile vacanțe pentru sărbători, cu autocarul, cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune și cine festive, dar și circuite pentru 2021 și excursii de o zi. Programul pentru România include următoarele:

  • circuit în Transilvania, patru zile, din 28 noiembrie, redus la 591 de lei/persoană de la 695 de lei,
  • vacanță de Crăciun în Maramureș, cinci zile, redusă la 866 de lei/persoană de la 1.020 de lei,
  • revelion în Bucovina, cinci zile, redus la 1.572 de lei/persoană de la 1.850 de lei,
  • revelion la Cazanele Dunării, redus la 1.658 de lei/persoană de la 1.950 de lei,
  • O zi cât o vacanță” la mănăstiri și palate de lângă București costă 55 de lei/persoană de la 85 de lei,
  • Toate circuitele pentru 2021 au reducere 15%.

Black Week pe litoralul românesc

Vacanța la mare pentru 2021 cumpărată de Black Week este, de asemenea, la reducere. Un sejur la Eforie Nord costă acum 127 de lei/persoană/hotel trei stele, iar unul la Mamaia, 398 de lei/persoană/hotel de patru stele.

Turcia este prezentă tot timpul în oferta noastră și în mai multe variante, fie pentru revelion, cu autocarul ori avionul, fie pentru schi ori aventură și cumpărături. Programelor tradiționale de Istanbul, Kusadasi, Cappadocia le-am adăugat vacanțe la schi în Uludag, ori de Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor la Istanbul.

Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Vacanțe în Turcia

În Black Week, vacanțele în Turcia au reducere fie pentru transportul cu autocarul, fie pentru cazare:

  • Revelion la Istanbul, transport cu autocarul, cinci zile, redus la 149 de euro/persoană
  • Revelion în Kusadasi, transport cu autocarul, opt zile, redus la 349 de euro/persoană
  • Revelion în Antalya, cu avionul, șapte zile la un hotel de cinci stele cu all inclusive, redus la 526 de euro/persoană
  • Vacanță la schi în Uludag în februarie, cu autocarul, hotel de patru stele, redusă la 166 de euro/persoană
  • Ziua Îndrăgostiților la Istanbul, cinci zile, redusă la 170 de euro/persoană
  • Mărțișor la Istanbul, cinci zile, costă 144 de euro/persoană

Și tot în Black Week, vacanța în Kusadasi la hotelul Pigale Family Club, cu transport cu autocarul, poate fi cumpărată cu 199 de euro/persoană, indiferent de perioada aleasă.

Black Week în Grecia

Vacanțele în Thassos, Evia, Tolo, Riviera Olimpului și Halkidiki pentru 2021 sunt lansate în Black Week cu reducere de până la 50% la transportul cu autocarul sau cazare.

“Avansul pentru orice înscriere este de 25 de euro, iar ultimele două rate se achită în februarie și cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiștilor să încheie o asigurare medicală și storno pentru programele în străinătate, acoperitoare pentru toate situațiile care pot apărea, îmbolnăviri sau anulări”, precizează directorul de marketing.

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris. Compania are 27 angajați, a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri