Hello Holidays lansează Black Week, campania de reduceri de până la 50% pentru vacanțele organizate până la finalul anului și în 2021, desfășurată între 19 și 27 noiembrie. Programele pot fi rezervate cu 25 de euro și plătite online, inclusiv cu carduri de vacanță.

Pentru România sunt disponibile vacanțe pentru sărbători, cu autocarul, cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune și cine festive, dar și circuite pentru 2021 și excursii de o zi. Programul pentru România include următoarele:

 • circuit în Transilvania, patru zile, din 28 noiembrie, redus la 591 de lei/persoană de la 695 de lei,
 • vacanță de Crăciun în Maramureș, cinci zile, redusă la 866 de lei/persoană de la 1.020 de lei,
 • revelion în Bucovina, cinci zile, redus la 1.572 de lei/persoană de la 1.850 de lei,
 • revelion la Cazanele Dunării, redus la 1.658 de lei/persoană de la 1.950 de lei,
 • O zi cât o vacanță” la mănăstiri și palate de lângă București costă 55 de lei/persoană de la 85 de lei,
 • Toate circuitele pentru 2021 au reducere 15%.

Black Week pe litoralul românesc

Vacanța la mare pentru 2021 cumpărată de Black Week este, de asemenea, la reducere. Un sejur la Eforie Nord costă acum 127 de lei/persoană/hotel trei stele, iar unul la Mamaia, 398 de lei/persoană/hotel de patru stele.

Retail jobs

Turcia este prezentă tot timpul în oferta noastră și în mai multe variante, fie pentru revelion, cu autocarul ori avionul, fie pentru schi ori aventură și cumpărături. Programelor tradiționale de Istanbul, Kusadasi, Cappadocia le-am adăugat vacanțe la schi în Uludag, ori de Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor la Istanbul.

Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Vacanțe în Turcia

În Black Week, vacanțele în Turcia au reducere fie pentru transportul cu autocarul, fie pentru cazare:

 • Revelion la Istanbul, transport cu autocarul, cinci zile, redus la 149 de euro/persoană
 • Revelion în Kusadasi, transport cu autocarul, opt zile, redus la 349 de euro/persoană
 • Revelion în Antalya, cu avionul, șapte zile la un hotel de cinci stele cu all inclusive, redus la 526 de euro/persoană
 • Vacanță la schi în Uludag în februarie, cu autocarul, hotel de patru stele, redusă la 166 de euro/persoană
 • Ziua Îndrăgostiților la Istanbul, cinci zile, redusă la 170 de euro/persoană
 • Mărțișor la Istanbul, cinci zile, costă 144 de euro/persoană

Și tot în Black Week, vacanța în Kusadasi la hotelul Pigale Family Club, cu transport cu autocarul, poate fi cumpărată cu 199 de euro/persoană, indiferent de perioada aleasă.

Citeste si:
Reduceri MARI la vacanțele rezervate printr-un târg de turism online
Reduceri MARI la vacanțele...

Black Week în Grecia

Vacanțele în Thassos, Evia, Tolo, Riviera Olimpului și Halkidiki pentru 2021 sunt lansate în Black Week cu reducere de până la 50% la transportul cu autocarul sau cazare.

“Avansul pentru orice înscriere este de 25 de euro, iar ultimele două rate se achită în februarie și cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiștilor să încheie o asigurare medicală și storno pentru programele în străinătate, acoperitoare pentru toate situațiile care pot apărea, îmbolnăviri sau anulări”, precizează directorul de marketing.

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris. Compania are 27 angajați, a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Citeste si:
FOTO | Impresii din prima zi a Târgului de Turism 2022
FOTO | Impresii din prima zi...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri