Italienii, încurajați să vină în România pentru o vacanță sigură, „fără Covid”. Care sunt plusurile țării noastre

România a fost inclusă de italieni pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța de vară din 2020. Vezi ce state sunt considerate ”sigure” în acest sezon estival!

Alături de România, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”, scrie Digi24.

Italienii mai spun că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie a foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire.

Citeste si:
NEWS ALERT| Alina Bica a fost arestată în Italia
NEWS ALERT| Alina Bica a fost...
Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Infrastructura rutieră a Aeroportului Henri Coandă a fost refăcută
Setari Cookie-uri