TAROM va opera, începând de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale (operare fără restricţii) spre/dinspre Grecia, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Astfel, vor fi operate zboruri spre/dinspre Atena în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, şi Salonic joi şi duminică.

De asemenea, TAROM anunţă că, în urma deciziei Guvernului grec, începând cu 1 iulie, toţi pasagerii care aterizează pe oricare aeroport din Grecia au obligaţia de a completa formularul The Passenger Locator Form (PLF) cu 48 de ore înainte de zborul de intrare în Grecia.

Formularul poate fi descărcat de pe https://travel.gov.gr/#/.

Un alt formular va fi oferit la bord, care va trebui completat şi predat, atunci când li se va solicita.

Totodată, de la 1 iulie, pasagerii sosiţi pe aeroporturile greceşti din călătorii internaţionale vor putea fi testaţi aleatoriu pentru Covid-19.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri