TAROM operează, începând din această lună, zboruri directe către Constanţa cu plecare din Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

„Începând cu luna iulie, TAROM va opera zboruri directe către Constanţa, cu plecare din marile oraşe din vestul ţării: Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea. Astfel, toţi românii din zonă, doritori de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o oră. Zborurile vor fi efectuate în condiţii de maximă siguranţă, cu respectarea măsurilor de protecţie, astfel încât să fie eliminat orice risc", potrivit informaţiilor companiei.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicaţia mobilă şi de la orice agenţie TAROM, iar check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

TAROM va opera, începând de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale (operare fără restricţii) spre/dinspre Grecia. TAROM anunţă că, în urma deciziei Guvernului grec, începând cu 1 iulie, toţi pasagerii care aterizează pe oricare aeroport din Grecia au obligaţia de a completa formularul The Passenger Locator Form (PLF) cu 48 de ore înainte de zborul de intrare în Grecia.

Guvernul pregătește reduceri masive de personal la compania TAROM. Aproape 400 de angajați din totalul de 1.600 dispar din schema de personal până la sfârșitul anului.

Sursa foto: Facebook Tarom

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri