Cu avioanele oprite la sol și turismul blocat din cauza pandemiei de coronavirus, un aeroport din Taiwan a venit cu o soluție inedită pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă în vacanță: le oferă posibilitatea să urmeze toţi paşii premergători plecatului în vacanţa, fără să plece undeva cu adevărat.

Experiența inedită este oferită de aeroportul Songshan din Taipei, unde în jur de 7.000 de persoane şi-au exprimat interesul pentru aceasta ofertă. Aproximativ 60 dintre ele, selectate aleatoriu de companie, au plecat deja spre ”Țara de nicăieri”.

Astfel, ”excursioniștii” își pot face check-in-ul, pot trece prin procesul de verificare al aeroportului şi pot chiar urca la bordul avionului. Însă lucrurile se vor opri însă aici. După o discuție cu angajații companieie, oamenii trebuie apoi să coboare din aeronavă și să se întoarcă tot acasă, transmite Reuters.

„Nu puteți pleca din Taiwan, așa că prefaceți-vă că plecați în străinătate pe aeroportul Songshan”, este mesajul unui banner postat pe site-ul aeroportului.

Wang Chih-ching, director adjunct al aeroportului, a precizat că tururile durează jumătate de zi și permit vizitatorilor să experimenteze cum ar fi să treacă prin procedurile de îmbarcare și apoi să urce în avion.

Retail jobs

„Persoanele care nu au avut ocazia să plece în curse internaționale de pe Songshan pot să folosească această șansă pentru a experimenta și a afla mai multe despre procesul de îmbarcare și serviciile oferite”, a spus Wang.

Songshan este cel mai mic dintre cele două aeroporturi internaționale din Taipei și este situat în centrul orașului, lângă râul Keelung.

Taiwanul și-a închis granițele în martie, din cauza coronavirusului, iar cetățenilor străini li se interzice să intre pe insulă.

Citeste si:
VIDEO | Bătaie cu măruntaie de porc în Parlamentul din Taiwan
VIDEO | Bătaie cu măruntaie...
Sursa foto: Unsplash
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri