Accor, unul dintre liderii din domeniul ospitalității augmentate, anunță numirea lui Călin Ile în funcția de Director General al noului hotel ibis Timișoara. Cu o experință de 20 de ani în cadrul Accor, Călin Ile va fi responsabil de crearea unei echipe solide.

Călin Ile, a cărui carieră în domeniul ospitalității este strâns legată de Grupul Accor și de rețeaua ibis, va coordona formarea echipei, operațiunile și a serviciile oferite clienților în cadrul hotelului ibis Timișoara, ce va fi inaugurat in toamna acestui an.

Angajamentul său față de valorile brandului a fost dovedit în cei 20 de ani de experiență în cadrul grupului Accor. Din decembrie 2015, Călin este și Președinte al FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România. De peste două decade, el a avut contribuție la stabilirea de noi standarde și reglementări pe piața ospitalității din România.

Sunt încrezător în creșterea grupului Accor în România. Odată cu cele șapte noi inaugurări din acest an și altele planificate pentru anii următori, Accor aduce produse noi, atât în București, cât și în principalele orașe ale țării. Noul ibis Timișoara este un hotel ce se va deschide în viitoarea Capitală Europeană a Culturii.

Călin Ile, Director General ibis Timișoara

Retail jobs

Noul hotel va dispune de 200 de camere și apartamente, precum și de restaurant, bar, zonă de lounge, săli de conferințe și parcare proprie. Situat în apropiere de centrul orașului, ibis Timișoara va fi inaugurat în toamna acestui an.

Creat în 1974, ibis este unul dintre liderii europeni pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Accor este un grup hotelier, unul dintre lideri în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Accor SA este listată public pe Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) în Statele Unite.

Citeste si:
Investiții în pandemie | Un nou hotel se va deschide în București
Investiții în pandemie | Un...

Sursa foto: Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri