În această perioadă de incertitudine privind regulile și măsurile fiecărei destinații în ceea ce privește turismul, Eturia a decis să lanseze oferte de vacanță în Europa pentru publicul larg. În plus, turiștii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare.

Astfel, agenția își lărgește portofoliul public cu circuite și sejururi în Grecia, Cipru, Elveția, Islanda, Italia sau Sudul Franței.

Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiștior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanță.

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

Last Minute Escape – Unde poți călători acum

Agenția Eturia a lansat o nouă campanie, Last Minute Escape – Unde poți călători acum, prin care turiștii pot alege doar destinațiile care nu impun izolare la sosire.

Totodată, Eturia alege cazări care respectă măsurile de siguranță. Printre acestea, se numără protocoale pentru un mediu sigur în care distanțarea socială primează, igienă cu programe stricte de curățenie în ceea ce privește intervalele și durata, echipamente pentru dezinfecție și prevenție, dar și noi masuri digitale pentru a reduce la minimum contactul dintre clienți și stafful hotelier.

Altfel de grupuri cu însoțitor

În topul preferințelor clienților noștri se află în continuare grupurile cu tour-leader Eturia, pachete ce au totul inclus (de la zborurile până la destinație și zboruri interne cu taxele de aeroport incluse, cazări selecționate și mesele specificate în program și până la ghizi locali, excursii, taxe de acces la obiective, transferuri, chiar și bacșișurile șoferilor și ghizilor). În acest caz, agenția a decis să limiteze numărul maxim de participanți, astfel încât să poată fi respectată distanța socială.

Asigurarea medicală, una dintre cele mai complexe de pe piață, este inclusă implicit în toate pachetele noastre și acoperă îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Iar, pentru a reduce la minimum orice risc în grupurile noastre, acestea vor avea un numar redus de turiști – vom închide grupurile la 12, 14 sau 16 persoane, în funcție de specificul circuitului și destinației.

Mai mult, în acest timp de vacanțe, vom folosi sisteme audio guide, pentru ca persoanele din grup să nu fie nevoite să stea aproape de ghidul local pentru a auzi informația și să se poată păstra distanțarea socială.

Ana Maria Gherasim

Eturia, agenție de turism specializată în vacanțe exotice, pune la dispoziția turiștilor români vacanțe” tailor made” în peste 120 de destinații din întreaga lume. În anul 2019, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Citește și: Sorin Stoica, CEO Eturia: În 2020 industria turismului va înregistra o scădere de până la 40%

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri