Liber la vacanțe și în Turcia: cât costă un sejur all inclusive în 2020

Touroperatorul Paralela 45 reia din 17 august cursele charter București - Antalya și din 22 august din Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, cu o frecvență săptămânală, până la jumătatea lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 30 de grade Celsius.

Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Național de Sănătate Publică a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România. Lista a intrat în vigoare pe 27 iulie. Și tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicția de zbor spre Turcia, a anunțat ROMATSA.

Pentru intrarea în Turcia nu e necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test COVID-19, autoritățile aeroportuare făcând testări aleatorii turiștilor, pe cheltuiala statului turc.

“Ministerul Sănătății dă un certificat fiecărui resort după ce verifică temeinic respectarea regulilor de distanțare fizică și igienă în toate spațiile comune, restaurante, baruri, patiserii, magazine, spații de joacă pentru copii, plajă, piscine. La all inclusive nu ne mai servim anul acesta, ci suntem serviți de ospărari cu ce ne dorim. Resorturile, care funcționează ca niște cluburi cu circuit închis, nu permit accesul persoanelor necontrolate, din afară. Avem încredere că Antalya a rămas aceeași destinație pe care turiștii români o apreciază și că vor fi mulțumiți în continuare”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Tarifele de cazare pentru luna august vin cu reduceri, de până la o treime, pentru ca vacanțele în Antalya să fie accesibile unui număr cât mai mare de turiști. Un pachet de șapte nopți în Antalya costă de la 499 de euro/persoană cu zbor de la București, de la 510 euro/persoană din Iași, de la 584 de euro/persoană din Cluj-Napoca și de la 575 de euro/persoană din Timișoara.

Hipermarketurile Auchan...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre primele trei agenții private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Touroperatorul este cunoscut pentru vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continente, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri