În contextul în care condițiile de călătorie în străinătate se schimbă constant și incertitudinea încă guvernează călătoriile, agenția de turism Vola.ro lansează “Vola Medical”, o asigurare de călătorie care acoperă inclusiv riscuri asociate Covid-19.

Vola.ro lansează produsul “Vola Medical”, o asigurare de călătorie, care acoperă turiștilor posibilele cheltuieli asociate cu îmbolnăvirea de Covid-19 la destinație, indiferent că vorbim despre cele aferente diagnosticării bolii în momentul în care cineva prezintă simptome specifice ori are motive să creadă că a fost contaminat cu noul coronavirus, de costurile de tratament, spitalizare sau chiar de sumele care survin în urma unei eventuale izolări/carantinări într-un hotel sau unitate de cazare la destinație.

Vola Medical acoperă toate destinațiile care sunt operabile la momentul plecării, indiferent de cum a evoluat anterior pandemia în țara respectivă. În plus, Vola Medical se poate achiziționa odată cu biletul de avion, iar costurile încep de la 2 euro/zi.

Spre exemplu, pentru un bilet de avion dus-întors la finalul lunii august în Mykonos, “insula distracției”, tariful biletului de avion este de 51 euro de persoană, iar dacă vrei să adaugi și asigurarea Vola Medical, pentru toată perioada călătoriei (8 zile), mai plătești 16,40 euro. În total, sub 70 euro/persoană și un sejur cu mai puține griji în contextul pandemiei.

Retail jobs

Vola Rambursabil include riscul de îmbolnăvire cu COVID-19

Totodată, Vola.ro include eventuala contaminare cu coronavirus printre clauzele “Vola Rambursabil”, produsul Vola.ro prin care pasagerii își primesc banii înapoi în cazul în care sunt nevoiți să își anuleze călătoria.

Spre finalul anului trecut, Vola.ro anunța lansarea Vola Rambursabil, o asigurare de călătorie prin care turiștii își pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporție de 90%, în cazul în care nu mai pot călători din motive neacoperite de asigurările standard.

Date fiind schimbările recente produse de pandemie, odată cu lansarea Vola Medical, specialiștii Vola.ro informează că Vola Rambursabil acoperă acum inclusiv riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 al asiguratului, co-asiguratului sau al rudei acestora. Toți clienții Vola.ro pot adăuga și produsul Vola Rambursabil în momentul achiziționării biletului de avion, costul unui astfel de serviciu este de 10% din valoarea biletului de avion pentru un zbor dus-întors.

Citeste si:
O parte din clienții Revolut vor putea avea servicii de asigurare...
O parte din clienții Revolut...

Spre exemplu, pentru un zbor București-Mallorca în prima jumătate a lunii septembrie, turiștii trebuie să plătească 61 euro, iar dacă optează și pentru Vola Rambursabil, se mai adaugă doar 6,07 euro la prețul inițial.

Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion de linie și low-cost, opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, city-break-uri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din Romania care a fost clasata pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrala. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în Romania in Elefant.ro, InternetCorp, Zoot si Vector Watch. În 2019, Vola.ro a avut o cifră de afaceri de aproximativ 10,6 milioane de euro la un volum de tranzacții de 71 milioane euro.

Citeste si:
Copiii care au studiat online ar putea avea venituri mai mici tot...
Copiii care au studiat online...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri