Groupama Asigurări a lansat asigurarea de călătorie pentru destinațiile din România

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a lansat asigurarea pentru călătorii în România, un produs gândit să răspundă nevoilor actuale ale românilor în ceea ce privește vacanțele. Conform datelor companiei, aceștia sunt mai interesați în prezent de călătorii interne, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor de călătorie impuse de alte țări.

Asigurarea se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în România prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil și poate fi achiziționată din agențiile Groupama Asigurări, dar și prin colaboratori. În curând, asigurarea pentru călătorii în România va putea fi achiziționată și prin intermediul site-ului companiei, www.groupama.ro.

Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgențe medicale și accidente, în cuantum de 10.000 euro, respectiv 1.000 euro, oferind clienților acces 24/7 la organizarea și decontarea directă a serviciilor de asistență. Clientul are posibilitatea de a adăuga în asigurarea sa atât adulți, cât și copii.

Prețul unei asigurări incepe de la 34 lei de persoană, pentru o vacanță de 4 zile și crește în funcție de numărul de zile acoperite și de clauzele suplimentare incluse.

Citeste si:
Groupama Asigurări acoperă, "în mod excepțional", îmbolnăvirile de...
CORONAVIRUS | Groupama...

Polița de asigurare pentru călătoriile desfășurate în România poate include și o serie de acoperiri suplimentare, adăugate în funcție de nevoile fiecărui client: acoperire medicală în cazul practicării unor sporturi de sezon, în cazul zborurilor interne cu avionul sau întreruperii/extinderii călătoriei. În contextul actual, se evidențiază asigurarea privind anularea călătoriei (storno) care, în cazul unui eveniment neprevăzut (medical, familial, material sau legal) ce împiedică turistul să beneficieze de călătoria planificată (sejur/citybreak/tabară/excursie), rambursează cheltuielile efectuate pentru serviciile achiziționate în avans: bilete la evenimente, transport, cazare, bilete de acces la muzee, concerte, experiențe spa & beauty, zboruri de agrement, activități nautice sau de aventură.

Polița va putea fi achiziționată și când clientul se află deja în vacanță, cu mențiunea că beneficiile pot fi accesate după trei zile, iar evenimentele petrecute în acest interval nu pot fi despăgubite.

În situația producerii unui eveniment asigurat, clientul trebuie să apeleze în maximum 48 de ore de la producerea acestuia numărul dedicat 0374.110.115, să furnizeze informații referitoare la evenimentul produs și să urmeze indicațiile primite.

Groupama Asigurări are în portofoliul său și Asigurarea de călătorii în străinătate, care în mod derogatoriu, începând cu luna martie, acoperă și evenimentele cauzate de COVID-19.

Citeste si:
Cristi Movilă, VTEX: Toate mall-urile vor să facă pasul în online
Cristi Movilă, VTEX: Toate...

Groupama Asigurări, unul dintre liderii de pe piaţa de asigurări din România, are 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu o istorie de peste 100 de ani și cu 32.600 de angajaţi, Groupama deservește peste 13 milioane de clienţi la nivel global.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri