Groupama Asigurări a lansat o asigurare destinată românilor sau cetățenilor străini care, în contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor de călătorie impuse de alte țări, sunt mai interesați în prezent de călătorii interne.

"Contextul actual a schimbat paradigma vacanțelor peste hotare. Ultimele luni ne-au arătat că suntem rezilienți, că există soluții pentru a ne petrece timpul liber în siguranță și relaxați și, nu în ultimul rând, că avem o țară ofertantă în materie de destinații", a declarat Călin Matei, director general adjunct, Groupama Asigurări.

Un calcul oferit de companie arata ca prețul unei asigurări incepe de la 34 lei de persoană, pentru o vacanță de 4 zile și crește în funcție de numărul de zile acoperite și de clauzele suplimentare incluse.

Asigurarea se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în România prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil. Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgențe medicale și accidente, în cuantum de 10.000 euro, respectiv 1.000 euro, oferind clienților acces 24/7 la organizarea și decontarea directă a serviciilor de asistență. Clientul are posibilitatea de a adăuga în asigurarea sa atât adulți, cât și copii.

Polița de asigurare pentru călătoriile desfășurate în România poate include și o serie de acoperiri suplimentare, adăugate în funcție de nevoile fiecărui client: acoperire medicală în cazul practicării unor sporturi de sezon, în cazul zborurilor interne cu avionul sau întreruperii/extinderii călătoriei.

Retail jobs

Groupama subliniaza ca in contextul actual, se evidențiază asigurarea privind anularea călătoriei (storno) care, în cazul unui eveniment neprevăzut (medical, familial, material sau legal) ce impiedică clientul să beneficieze de călătoria planificată (sejur/ citybreak/ tabară/ excursie), rambursează cheltuielile efectuate pentru serviciile achiziționate în avans: bilete la evenimente, transport, cazare, bilete de acces la muzee, concerte, experiențe spa & beauty, zboruri de agrement, activități nautice sau de aventură.

Polița va putea fi achiziționată și când clientul se află deja în vacanță, cu mențiunea că beneficiile pot fi accesate după 3 zile, iar evenimentele petrecute în acest interval nu pot fi despăgubite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri