Paralela 45 lansează campania videOferte #RedescoperimIubim, pentru vacanțe în România, disponibile în orice anotimp al anului. Filmele prezintă facilitățile spațiilor de cazare și îl introduc pe turist în atmosfera de vacanță. Ofertele vor fi postate pe portalul de turism paralela45.ro și pe conturile din rețelele sociale ale turoperatorului, începând cu luna octombrie.

Campania prezintă oferte de vacanță în stațiunile montane și balneo din România, pentru hoteluri de două, trei și patru stele. Turistul află din oferta video, în mod transparent și eficient, tot ce îl interesează despre un hotel, de la cum arată camerele, restaurantele, barurile și cafenelele la spațiile de relaxare pentru adulți. Filmele arată și zona în care se află spațiul de cazare, cu toate posibilitățile de petrecere a timpului liber existente pentru turiști.

Imaginile video completează informația text disponibilă pe pagina de internet a turoperatorului, referitoare la dotările hotelului, tariful de cazare sau prețul pachetului de vacanță.

O ofertă similară, dar pentru vacanțe externe, este disponibilă de mai mult timp pe conturile de social media ale turoperatorului, cu rezultate bune în relația cu comunitatea din mediul virtual. Filmele au fost realizate după verificarea hotelurile din destinațiile de vacanță oferite de Paralela 45, ca o garanție în plus că vacanțele turiștilor se desfășoară în bune condiții în aceste locuri.

Retail jobs

Vacanțe toamna

În prima fază, sunt disponibile peste 40 de oferte de cazare din România, majoritatea fiind incluse în campania de toamnă lansată de Paralela 45, “E toamna României”, cu programe de vacanță la munte, în zonele balneo, în Delta Dunării, la tarife speciale.

Campania cuprinde mai mult de 500 de unități de cazare în peste 80 de zone turistice, atent selecționate de consultanții Paralela 45 pentru a corespunde normelor de siguranță sanitară. Ofertele de vacanță încep de la 46 de lei/noapte/persoană pentru zonele balneo, de la 59 de lei/noapte/persoană la munte și de la 90 de lei/persoană/noapte în Delta Dunării.

Pachetele pot fi achiziționate atât cu vouchere de vacanță cât și cu vouchere în sistem electronic (carduri de vacanță), turistii putând rezerva online, cu plata pe loc sau în cel mult 12 rate.

Citeste si:
Alin Burcea, Paralela 45, despre turismul din România: Cade totul...
Alin Burcea, Paralela 45,...

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre primele trei agenții private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Touroperatorul este cunoscut pentru vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continente, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri