Blue Air are o nouă ofertă în acest weekend

Timp de trei zile, de vineri până duminică, pasagerii Blue Air pot rezerva bilete cu 9,99 euro/ segment. Sunt disponibile 9.999 de locuri pe toate rutele și destinațiile din Orarul de Iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă.

Promoția este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 - 31 martie 2021.

"Prin această promoție, Blue Air dorește să vină în întâmpinarea dorinței de călătorie a pasagerilor săi și să încurajeze revenirea la zbor, mizând pe prețuri accesibile tuturor și pe încrederea în rigurozitatea protocoalelor de siguranță sanitară la bord", anunță Blue Air.

Blue Air va introduce, începând din martie 2021, 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații din Europa. Totodată, Blue Air își consolidează poziția de lider în Moldova, relansand operațiunile din Bacău după 3 luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrărilor de reconstrucție a pistei, și dezvoltându-și prezența prin introducerea de 7 rute noi și conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Începând cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către București.

Citeste si:
Blue Air suplimentează zborurile pe ruta București - Londra Heathrow
Blue Air suplimentează...

Sursa foto: Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri