De Black Friday Blue Air oferă 50% reducere la toate zborurile, dar și schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

În perioada 11-13 noiembrie, Black Friday Blue Air oferă clienților săi reduceri de 50% pentru toate zborurile din rețeaua Blue Air și opțiunea gratuită de a-și modifica datele de zbor, în cazul în care planurile lor de călătorie se schimbă.

Oferta este valabilă pe toate rutele și destinațiile Blue Air, pentru toate zborurile disponibile pentru rezervare pe www.flyblueair.com, incluzând atât Orarul de Iarnă 20/21, cât și Orarul de Vară 21 (pana la 31 octombrie 2021). Toate rezervările includ opțiunea gratuită a schimbării datelor de călătorie o dată, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri