Ensana Health Spa Hotels din Sovata dă startul reducerilor de Black Friday! Campania se va desfășura în perioada 20-30 noiembrie 2020 și constă în discounturi de 40% la rezervările online.

Brădet, Sovata și Ursina Health Spa Hotels sunt cele trei locații din lanțul Ensana Hotels care oferă reduceri substanțiale la pachetele de cazare și terapii, inclusiv la vacanțe de până la 14 zile.

Considerate unele dintre cele mai bune destinații balneare din România, locațiile Ensana Hotels din Sovata oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată și nămol binefăcător, bazin wellness, bazine Kneipp și o zonă generoasă cu saune și terapii individuale pentru tratamente medicale și de întreținere.

Toate acestea se vor desfășura în deplină siguranță, deoarece accesul în bază de tratament se face exclusiv cu programare, iar pentru asigurarea distanțării sociale, toate cele trei locații asigură doar 50% din capacitatea de cazare.

Reducerile sunt valabile pentru rezervări cu perioada de ședere între 1 Decembrie 2020 și 25 Noiembrie 2021, reducerea aplicându-se doar în cazul achitării integrale a valorii rezervării, cu posibilitatea de a anula gratuit cu cel puțin șapte zile înainte de data sosirii.

Retail jobs

Sursa foto: Hoteluri Ensana
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri