Încep reducerile de Black Friday la Ensana Health Spa Hotels

Ensana Health Spa Hotels din Sovata dă startul reducerilor de Black Friday! Campania se va desfășura în perioada 20-30 noiembrie 2020 și constă în discounturi de 40% la rezervările online.

Brădet, Sovata și Ursina Health Spa Hotels sunt cele trei locații din lanțul Ensana Hotels care oferă reduceri substanțiale la pachetele de cazare și terapii, inclusiv la vacanțe de până la 14 zile.

Considerate unele dintre cele mai bune destinații balneare din România, locațiile Ensana Hotels din Sovata oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată și nămol binefăcător, bazin wellness, bazine Kneipp și o zonă generoasă cu saune și terapii individuale pentru tratamente medicale și de întreținere.

Toate acestea se vor desfășura în deplină siguranță, deoarece accesul în bază de tratament se face exclusiv cu programare, iar pentru asigurarea distanțării sociale, toate cele trei locații asigură doar 50% din capacitatea de cazare.

Reducerile sunt valabile pentru rezervări cu perioada de ședere între 1 Decembrie 2020 și 25 Noiembrie 2021, reducerea aplicându-se doar în cazul achitării integrale a valorii rezervării, cu posibilitatea de a anula gratuit cu cel puțin șapte zile înainte de data sosirii.

Citeste si:
Reduceri MARI la zboruri Wizz Air
Reduceri MARI la zboruri Wizz...

Sursa foto: Hoteluri Ensana

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri