Danubius Health Spa Resorts, cel mai mare operator medical spa din Europa anunta crearea Ensana - un nou brand de hoteluri spa specializate pe sanatate prin folosirea resurselor naturale si expertiza medicala moderna. Din portofoliul grupului Ensana face parte si Sovata Ensana Health Spa Hotels, care anunta deschiderea in primavara anului 2020 a unui hotel de 3 stele, in urma unei investitii de peste 8 mil. euro.

Danubius Health Spa Resorts reuneste 26 de hoteluri cu competente medicale & Spa sub umbrela celui mai mare operator medical spa din Europa - Ensana. Grupul hotelier, care detine proprietati in Republica Ceha, Ungaria, Romania si Slovacia, are ca obiectiv prinicipal punerea in valoare a puterii vindecatoare a resurselor naturale locale alaturi de cunostintele medicale de specialitate.

„Suntem custozii unora dintre cele mai puternice si valoroase resurse naturale din Europa si le punem in valoare in moduri noi, suprinzatoare si inovatoare, cu scopul de a imbunatati sanatatea oaspetilor nostri", a tinut sa precizeze Mark Hennebry, presedintele grupului Ensana.

Piata turismului de sanatate si wellness, 580 miliarde de euro

Grupul Ensana a fost creat ca urmare a cresterii uriase pe care turismul de sanatate si wellness a avut-o la nivel mondial. Potrivit unui studiu Global Wellness Institute, este vorba despre o piata ce valoreaza 580 miliarde de euro, si care este estimata sa creasca pana la 834 miliarde de euro in 2022.

„Cautam continuu sa ne extindem si sa descoperim noi oportunitati. Am investit deja in mod semnificativ in hotelurile noastre si nu ne oprim aici. In viitor, vom implementa noi tratamente, vom oferi noi facilitati de relaxare si desigur, locuri de munca", puncteaza Mark Hennebry.

Ensana anunta investitii de peste 8 mil. euro in Sovata

Printre locatiile din portofoliul Ensana se numara izvoare de ape minerale, ape termale, namoluri terapeutice, mofete si multe altele, iar expertii medicali din proprietatile detinute acum folosesc proprietatile vindecatoare ale acestor rezerve naturale pentru a trata o gama larga de afectiuni legate de muschi, oase, organe, metabolism si piele. Astazi, tratamentele marca Ensana ii ajuta pe cei care doresc sa-si imbunatateasca si sa isi protejeze starea de bine, dar si pe cei care cauta sa isi rezolve / amelioreze probleme de sanatate, de mobilitate, sau fertilitate.

Sovata Ensana Health Spa Hotels face parte cu mandrie din portofoliul grupului Ensana. Odata cu rebrandingul grupului international hotelier, clusterul din Sovata anunta deschiderea in primavara anului 2020 a Ursina Ensana Health Spa Hotel, un hotel de 3 stele cu 144 de camere, baza de tratament si spa propriu, o investitie de peste 8 milioane de euro.

Bio Balance, program unicat care mizeaza pe tipuri inovatoare de masaj

De asemenea, Ensana pune un accent semnificativ pe rasfatul oaspetilor sai, pe imbunatatirea starii lor de sanatate, dar si pe preventie. De aici si ofertele grupului hotelier care ofera o combinatie de activitati de fitness si intinerire. De altfel, Directorul Spa al Grupului Ensana, Sven Huckenback a dezvoltat programul Bio Balance, care mizeaza pe tipuri inovatoare de masaj, acupunctura si antrenament fizic pentru imbunatatirea posturii, deblocarea articulatiilor, eliberarea de tensiunii musculare si cresterea nivelului de energie. Acesta este un program unicat pe care il poti gasi doar in cadrul grupului hotelier Ensana.

Portofoliul de hoteluri din cadrul grupului Ensana este extrem de variat si include o gama larga de proprietati istorice, renumite si foarte frumoase, inclusiv bai romane, ce dateaza din 1896.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri