Jumătatea lunii iunie marchează redeschiderea hotelurilor Ensana în România. Acestea își reiau activitatea după o pauză de aproape 100 de zile, impusă de declararea stării de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei Covid – 19.

Pe 19 iunie, hotelurile Ensana își deschid porțile turiștilor în condiții de siguranță și igienă, având noi protocoale, noi reguli de distanțare socială și noi standarde de conduită atât pentru angajați, cât și pentru turiști.

În această lungă pauză, hotelurile grupului Ensana au implementat noi proceduri de igienă și dezinfectare la cele mai înalte standarde. Pandemia, climatul internațional și schimbările impuse de COVID-19 ne-au schimbat și ne-au forțat să căutăm noi soluții.

De altfel, cu 4 zile înainte de deschiderea tuturor hotelurile Ensana, angajații acestora vor face testarea PCR pentru COVID-19 pentru asigurarea deplinei siguranțe a tuturor.

Arpad Godra, Director de Vânzări & Marketing la Sovata Ensana Health Spa Hotels

Ce măsuri de protecție au fost instituite în hoteluri

Hotelurile din România se aliniază celor din întregul grup Ensana prin impunerea unor standarde de siguranță.

”Echipa noastră este instruită pentru aplicarea precisă a tuturor măsurilor interne privind prevenția COVID-19. Angajații au primit mănuși și măști de protecție, viziere, halate de unică folosință (după caz), dezinfectant pentru mâini. Totodată, în cursul operațiunilor de curățenie și dezinfectare folosim doar substanțe biocide avizate de către Ministerul Sănătății. Am limitat semnificativ contactul fizic între angajații Ensana Hotels și oaspeți”, adaugă reprezentantul Ensana.

De asemenea, hotelurile Ensana din România au creat noi reguli de conduită pentru turiști.

”Procedura de check-in va include și verificarea temperaturii oasepeților noștri de către un cadru medical angajat, fără ca rezultatul verificării să fie consemnat. Turiștii vor fi obligați să poarte mască de protecție în spațiile închise. Toate intrările din hotel, spa, restaurant și alte spații comune au fost dotate cu aparate de dezinfectat. Utilizare lifturilor va fi limitată la două persoane. Pentru asigurarea măsurilor de distanțare socială, programul de masă a fost prelungit și am prelungit și împărțit pe intervale orare”, punctează Arpad Godra.

Sovata este cunoscută grație tratamentelor sale din zona infertilității feminine, aparatului muscular, respirator și în tratarea artritei și afecțiunilor reumatologice. Nămolul pleidogen de Sovata ajută la creșterea imunității prin efect de reglare neuro-psiho-imuno-endocrină mediat de hipotalamus.

Sursa foto: Hoteluri Ensana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri