Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, anunță că și-a extins serviciul de zbor în sistem charter pentru a oferi zboruri charter interne și internaționale pe piețele actuale ale Wizz Air și nu numai. Serviciul este disponibil pentru călătoriile de afaceri sau motivaționale, tururi cu mai multe escale și zboruri de repatriere și include un serviciu complet personalizabil.

În aceste vremuri extraordinare, opțiunile de călătorie convenabile au devenit mai importante ca niciodată. Serviciul charter al Wizz Air oferă flexibilitate pentru organizațiile care doresc să transporte grupuri de până la 239 de pasageri, având siguranța de a putea alege serviciul, ruta și programul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Suntem încântați să dezvoltăm în continuare serviciul nostru de zbor charter, oferind organizațiilor o experiență de călătorie complet personalizabilă, eficientă și flexibilă. În acest an dificil ne-am adaptat cu ușurință operațiunile pentru a sprijini eforturile de repatriere.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air

Indiferent dacă transportă angajați pentru întâlniri de afaceri, echipe sportive între turnee sau întoarce turiști înapoi în țara lor de origine, serviciul charter oferă o soluție convenabilă și personalizabilă pentru orice grup mare.

Aceste zboruri charter personalizate se adaugă la serviciile de repatriere existente ale Wizz Air. Din martie, Wizz Air a operat peste 50 de zboruri de repatriere, aducând peste 3.600 de pasageri acasă.

Wizz Air, compania care operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321, este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită, recent, una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenţie mondială de siguranţă şi rating de produse, iar în 2020 "Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri