Zborurile Blue Air către și dinspre Marea Britanie vor fi suspendate

Ca urmare a deciziei autorităților române, zborurile către/ dinspre Marea Britanie în perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021(inclusiv) vor fi suspendate. Pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi care vor să călătorească înainte de instalarea restricțiilor de călătorie între Marea Britanie și România prevăzute pentru ora 19:00, Blue Air a suplimentat zborurile de la Londra Heathrow (Terminal 2) la București Otopeni.

De asemenea, Blue Air a devansat orele de plecare ale zborurilor de pe ruta Bacău- Londra Luton – Bacău pentru a putea să se încadreze în intervalul permis pentru calatorie azi, 21 decembrie 2020, pana la ora 19:00.

Astazi, zborurile suplimentare Blue Air cu plecare de la Londra vor avea următorul orar:

  • LTN 10:45 – BCM 15: 50
  • LHR (Terminalul 2) 09:55 – OTP 15:05

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business ULC - Ultra Low Cost centrat pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile
Black Friday la Blue Air:...

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri