Cererea pentru vacanțe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieșirea țării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turiști făcând rezevări de pe o zi pe alta. Bulgaria este destinația cu care debutează anul turistic 2021 pentru Hello Holidays, în lunile următoare fiind disponibile programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar.

Începerea campaniei de imunizare a populației se simte în vânzările agenției organizatoare, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanțe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia și Bulgaria pentru lunile de vară și toamnă.

“Anul a început bine. Apariția vaccinului, care reprezintă soluția ieșirii din pandemie, e mobilizatoare pentru turiști. Oamenii vor să călătorească și fac rezervări cu multe luni înainte”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Cât costă o vacanță în Bulgaria

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute, până acum, pentru jumătatea lunii ianuarie și perioada vacanței intersemestriale a elevilor, 30 ianuarie – 7 februarie. Vacanța la schi în Bansko costă 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun și 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

În Borovets costă 35 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune, iar în Pamporovo, 27 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune.

La cererea turiștilor, oferta poate include și permisul pentru teleferic și echipamentul de schi. În telecabinele dezinfectate periodic au voie numai patru persoane, ori familii de maximum șase persoane. La hoteluri sunt deschise centrele SPA, în care turiștii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtie.

Ce se întâmplă cu Turcia

Pentru ceea mai solicitată destinație în ultimele luni, Turcia, programele Hello Holidays încep în februarie. Circuitelor consacrate, Ziua Îndrăgostiților la Istanbul, Istanbul și Comorile Orientului, li s-au adăugat programe noi cu avionul sau cu avionul și autocarul în Capadoccia și Antalya, Coasta Lycia și Antalya, Turcia de Sud - Est, Turcia de Nord - Est, Istanbul – Coasta Mării Negre. Programele au o durată de la șase la 10 zile și costă de 174 de euro, în perioada de reduceri, activă până la finalul lunii februarie. Pentru testarea cu rapiditate și la un preț negociat până la 1 martie 2021, data stabilită de autoritățile turce pentru accesul cu un test negativ, agenția își îndrumă turiștii spre clincile cu care are parteneriate.

Sejururi sau circuite noi în Dubai, Egipt sunt disponibile, din martie, alături de excursiile “O zi cât o vacanță“ în România și Bulgaria și programe în Turcia, România, Serbia, Macedonia de Nord.

“Dacă în 2020 am pus accent pe vacanțe în siguranță și ne-am adaptat schimbărilor determinate de pandemie, în 2021, pe lângă vacanțe sigure oferim turiștilor noștri și alte destinații decât cele care ne-au consacrat, Grecia, Turcia. Am mărit portofoliul cu sejururi și circuite în Dubai, Abu Dhabi, Egipt, dar și Maldive, Punta Cana/Republica Domnicană, Zanzibar”, declară directorul de marketing al Hello Holidays .

Și condițiile de plată pentru sejururi și circuite sunt modificate și adaptate situației de acum. Avansul la înscriere este de 10%, a doua tranșă, de 20%, se plătește până la 28 februarie și ultima plătă se face cu 60 de zile înainte de plecare.

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 14 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia, dar și de sejururi în Grecia, Turcia, realizate cu autocarele Hello Holidays Transport ori cu avionul. Compania are 27 angajați și a realizat în 2020 un volum de vânzări de peste 3,5 milioane de euro.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri