Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, a anunțat două noi rute de la București spre Zakynthos și Corfu, cu două zboruri/săptămână, marțea și sâmbăta, care vor fi operate către aceste destinații însorite între 15 iunie și 15 septembrie 2021. Tarifele încep de la 149 lei, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către stațiunile grecești, destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din București și împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către cinci destinații de vacanță din Grecia în această vară: Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos și Corfu.

Renumită pentru viața de noapte activă și pentru plajele sale minunate, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile. În afară de frumusețile sale naturale, Zakynthos are și o cultură veche și bogată, influențată mult de venețieni.

Cea mai cosmopolită insulă din Marea Ionică, Corfu, a fost printre primele insule grecești care s-au deschis turismului. Cu un oraș uimitor cu arhitectură venețiană, numeroase atracții turistice și plaje minunate, insula Corfu se bucură de mii de vizitatori în fiecare an. Nu în ultimul rând, bucătăria din Grecia este o adevărată încântare pentru simțuri.

Măsuri de protecție în avioane

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Pentru un sentiment de siguranță, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație și au opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Programul de zbor

Rută

Zile de operare

Perioada

Tarife de la**

București – Zakynthos

marți, sâmbătă

15 iunie – 15 septembrie 2021

149 RON

București – Corfu

marți, sâmbătă

15 iunie – 15 septembrie 2021

149 RON

Wizz Air operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

Sursa foto: Facebook/ Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri