Touroperatorul J’Info Tours reintră pe piața charterelor din România, prin zboruri operate de Tarom, din București spre Marsa Alam (Egipt). Zborurile vor avea loc din 29 aprilie 2021, săptămânal.

Amatorii de soare, mare, scufundări, windsurfing și kitesurfing pot profita de promoția J’Info Tours, desfășurată între 18 februarie și 1 martie, și pot achiziționa pachetele charter către Marsa Alam, la prețul de 299 euro/persoană.

Serviciile incluse în acest pachet sunt:

  • cazare 7 nopți în cameră dublă, hoteluri de 4* și 5*
  • mic dejun
  • bilete charter
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport – hotel – aeroport

Rezervările se pot face la direct la sediile agențiilor J’Info Tours din București (Str. Jules Michelet nr.1), Brașov (Piața Sfatului 12-14) și Constanța (Str. George Enescu nr. 19), prin apel la 021 9820 sau prin email, la: office@jinfotours.ro.

Ce este Marsa Alam

Marsa Alam este un oraș din sud-estul Egiptului, situat pe malul vestic al Mării Roșii. Printre cele mai renumite plaje din jurul Marsa Alam se află plaja Abu Dabab, populată de broaște țestoase. Destinația oferă și alte atracții, cum ar fi minele de smarald și Templul Seti I de la Khanais.

Marsa Alam este cunoscută ca destinație de kitesurf, de clasă mondială și punctul de plecare perfect pentru safari. Locul este considerat un paradis al scufundătorilor, dar este apreciat și de turiștii mai puțin aventuroși, deoarece oferă numeroase numeroase resort-uri, astfel că aceștia se pot relaxa pe malul Mării Roșii sau la piscină. Pe parcursul unei vacanțe la Marsa Alam, călătorii pot vizita și Al Quesir, un oraș istoric și liniștit, cunoscut pentru arhitectura sa unică și colorată, cu elemente de inspirație otomană.

Reduceri de până la 65%

Ofertele speciale J’Info Tours se vor actualiza zilnic pe website-ul touroperatorului, www.jinfotours.ro și vor fi difuzate și pe paginile de social media ale acestuia.

Pe lângă charterele în Marsa Alam, lansăm o serie de oferte cu reducere de până la 65%, la prețul vacanțelor în destinații din Africa, America de Sud și Europa. Românii pot profita de aceste reduceri până la 1 martie 2021.

Carmen Pavel, fondator J’Info Tours

J'Info Tours a fost creată în 1990 de Carmen și Aurel Pavel, agenția servind turismului de outgoing și incoming, mai ales celui de corporate. Extinderea serviciilor J’Info Tours pe segmentul “companii” începe în anul 2000, când agenția devine partener al britanicilor de la HRG, unul dintre liderii mondiali în "Travel Management" și începe să ofere soluții complete de călătorie pentru companii naționale și multinaționale.

Sursa foto: J`info Tours

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri