Campania de vaccinare la nivel european deschide porțile turismului internațional. Europa e dornică să fie din nou gazda turiștilor de prin mai toate colțurile lumii. Și companiile aeriene s-au adaptat noilor vremuri și ”foamei” de vacanțe, venind cu oferte din ce în ce mai competitive. Iată, așadar, unde poți merge în vacanță cu bilete de la doar 30 de lei:

Companiile aeriene low-cost, precum Ryanair, Wizz Air sau Blue Air, s-au pregătit intens pentru reluarea transporturilor aeriene și pe lângă măsurile de protecție implementate la bordul avioanelor, au venit și cu o serie de oferte destul de tentante pentru turiștii români.

Iată unde poți călători cu bilete de la doar 30 de lei:

Ryanair

  • Marseille (Franța), plecare pe 6, 13, 20 iunie de la Otopeni (29 de lei),
  • Pisa (Italia), plecare pe 19 sau 22 iunie de la Otopeni (25 de lei),
  • Madrid (Spania), plecare pe 7, 18, 21, 25 iunie de la Otopeni (25 de lei),
  • Edinburg (Marea Britanie), plecare pe 18, 21, 25, 28 iunie de la Otopeni (25 de lei).

Wizz Air

Blue Air

Pe 14 mai a fost actualizată lista statelor din zona galbenă, aceasta fiind valabilă fie pentru șapte, fie pentru 14 zile, în funcție de cum evoluează situația epidemiologică la nivel internațional.

Retail jobs

Întoarcerea în România din statele aflate pe lista galbenă impune respectarea unei perioade de carantină. Cu toate acestea, există și excepții.

Astfel, nu va fi instituită carantina pentru persoanele care sosesc în România din aceste zone dacă:

  • au efectuat vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2, inclusiv cea de a 2-a doză și au trecut cel puțin 10 zile de la data acesteia până la data intrării în România ;
  • au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale (ex : test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior intrării în țară) și au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrării în țară ;
  • rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.
Citeste si:
Patronate: Voucherele de vacanță reprezintă cel mai important motor...
Patronate: Voucherele de...

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri