În timp ce unele lucruri, cum ar fi sticla cu apă, sunt interzise în bagaj în avion, există o listă de ”ciudățenii„ care sunt permise de autorități în bagajul de mână, în avion.

Cele mai ciudate lucruri pe care le poți lua în bagaj, în avion, sunt următoarele:

  • Coarne sau oase de animale (trebuie declarate),
  • Pomi de Crăciun (mai puțin de 3 metri înălțime),
  • Gândaci morți (posibil un insectar),
  • Rămășițe umane (trebuie declarate),
  • Instrumente muzicale,
  • Unele echipamente sportive (cu excepția cluburilor de golf, săgeți, lilieci și bastoane și bastoane de mers pe jos).

Pentru acestea din urmă, având în vedere dimensiunile, este de preferat să fie rezervat un loc separat în avion, scrie The Sun.

De asemenea, la bord sunt permise și articole precum ace de cusut și de tricotat, precum și tăietoare de unghii și pensete. În schimb, va trebui să vă lăsați echipamentul de lucru acasă, care include șurubelnițe, ciocane și clești și chiar burghie, deoarece niciunul dintre ele nu este permis în cabină.

Pasagerii ar putea fi surprinși să știe că pot lua mâncare pe un zbor, atâta timp cât nu încalcă regulile privind lichidele. Aceasta înseamnă că articole solide, cum ar fi biscuiți, cafea uscată, fructe uscate și sandvișuri, pot fi luate la bord împreună cu hrana pentru animale de companie.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri