Accor aduce în România două branduri noi, Tribe și Adagio, parte dintr-un proiect de anvergură pe piața ospitalității din București. Tribe Bucharest Basarab și Adagio Bucharest Basarab fac parte din acest proiect, două hoteluri moderne în sectorul 1, iar împreună vor avea 200 camere de hotel, restaurante, săli de conferință, piscină și wellness și nu numai.

Accor, lider global în domeniul ospitalitățiiaugmentate, și dezvoltatorul proiectului de tip mixed use Nest+ Basarab sanunță un parteneriat care aduce o dublă premieră pentru piața ospitalității din România: hotelul Tribe Bucharest Basarab și aparthotelul Adagio Bucharest Basarab, împreună într-o singură clădire, ce se vor deschide în 2024 în București. Viitoarele hoteluri vor fi localizate în cadrul complexului de lifestyle Nest+ Basarab, lângă Podul Basarab, aproape de centru și de toate destinațiile relevante pentru afaceri și divertisment ale orașului.

Hotelurile Tribe și Adagio vor fi operate de Accor în cadrul unui contract de management.Tribe este cel mai noubrand de lifestyleal Accor, care se dezvoltă rapid în toată Europa, o experiență hotelieră cu o importantă dimensiune artistică, care îl poziționează calider în sectorul luxului accesibil, unde designul este un element-cheie. Noul hotel cu 85 de camere este creat pentru oaspeți și localnici, oferă spații publice surprinzătoare, un restaurant, un bar cu terasă exterioară, un perete dedicat produselor proaspete, un spațiumultifuncțional care poate fi împărțit în sălide întâlnire separate și parcare subterană.

Mai mult decât atât, conceptul are, de asemenea, o piscină, o zonă de wellness și o sală de fitnesscare vor fi accesibileatât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru comunitatea locală. Cu un design unic și inovator conceput de un designer recunoscut la nivel internațional, o identitate puternică, spații comune deschise, tehnologie de ultimă generație și servicii accesibile, acest hotel midscale de 4 stele va reprezenta ospitalitatea reinventată, pentru un stilde viață urban complet, în care democratizarea design-ului este elementul central.

Noul aparthotel Adagio va oferi 115 camere și apartamente, un living care funcționeazăca recepție și lobby, o zonă pentru micul dejun, spălătorie automată pentru oaspeți și propria parcare privată subterană. Adagio este conceput pentru cei care caută confortul unui apartament cu servicii hoteliere. Adagio este un brand puternic ceoferă un spațiu de locuit mai degrabă decât o cameră de hotel, astfel încât oaspeții să aibă spațiu pentru somn, masă, relaxare și lucru.

Brandul Adagio este o soluție perfectă pentru sejururile pe termen mediu și lung: intimitate, autonomie și flexibilitate.

Noile hoteluri vor fi amplasate pe strada Miron Costin, aproape de Podul Basarab și de Gara Basarab. Poziționată la doar cinci minute de mers pe jos de Gara de Nord, la șase minute de mers cu mașina de Piața Victoriei și la 10 minute de Piața Universității, kilometrul 0 al capitalei, locația este foarte convenabilă datorită accesibilității sale excelente cutrenul, autobuzul, tramvaiul și metroul.

Terenul măsoară 1.500 de metri pătrați, iar firma care se ocupă de arhitectură este din Turcia, pentru că, așa cum spun reprezentanții proiectului, ”turcii se pricep la ospitalitate”.

”Vrem să ajungem la un număr de 40-45 de hoteluri deschise în România, în orașe diferite, cu branduri diferite. Aceasta pentru că suntem de părere că brandurile trebuie să ilustreze locația respectivă”, au declarat reprezentanții Accor.

Accor este un grup hotelier, lider Mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri