Blue Air a inaugurat serviciul București – Düsseldorf cu un factor de încărcare de 95% la primul zbor, extinzându-și rețeaua la 6 aeroporturi germane, pe lângă cele deja deservite: Frankfurt, München, Stuttgart, Hamburg și Köln.

Începând cu 1 aprilie, Blue Air va conecta Düsseldorf și București, oferind până la 5 zboruri săptămânale operate de aeronave Boeing 737 MAX 8 de ultimă generație, cu 189 de locuri, moderne si eficiente din punct de vedere al emisiilor si consumului de combustibil.

Noul nostru serviciu va contribui la redresarea cererii de calatorii între Germania și România în perioada post-Covid.

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air

În vara anului 2022, Blue Air operează 9 servicii directe către Germania:

  • Din București (OTP) către Düsseldorf (DUS), Köln (CGN), Frankfurt (FRA), Hamburg (HAM), Munchen (MUC), Stuttgart (STR)
  • De la Iași (IAS) la Köln (CGN), Munchen (MUC)
  • De la Sibiu (SBZ) la Stuttgart (STR)

Blue Air este compania aeriană românească cu model de business Ultra - Low – Cost (ULC), având o echipă formată din aproximativ 800 de angajatori. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 17 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Sursa foto: Blue Air/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri