Fiecare anotimp aduce un nou fundal pentru momentele importante din viața noastră, care merită să fie asezonate cu preparate culinare specifice fiecărei perioade. Carmen Ioniță, fondatoarea We Do Wow Events, a povestit într-un interviu wall-street.ro cu ce anotimp să înțelege cel mai bine fiecare eveniment și unde ne putem bucura de ele la mai puțin de o oră de București.

WOW Hambar și Roua Garden sunt două locații deschise sub sigla We Do Wow Events unde poți să descoperi ce are mai frumos fiecare anotimp în parte. Aceste locuri scurtează drumul bucureștenilor care vor să se bucure de natură, dar nu vor să stea în trafic pe DN1.

WOW Hambar, Domnești are un perimetru de 70.000 mp, o baltă cu pește și multă verdeață, fiind un loc potrivit pentru a organiza evenimente private, zile cu tematică și team building-uri. Spațiul se închiriază în funcție de perioadă sau eveniment între 1.500 - 5.000 euro pe zi.

Roua Garden, Buftea este o grădină de mai bine de 800 mp cu piscină și un decor intim. Are o capacitate de 70 - 80 persoane la interior și maxim 120 la exterior și este locul perfect atât pentru sezonul rece cât și pentru cel cald.

Prețul este cuprins între 600 și 2.500 euro/zi, iar decorul se potrivește cu petreceri mai intime precum cununiile civile, zilele de naștere și botezurile.

Sursă foto: We Do Wow Events

Nunțile pe perioada de iarnă: poți să economisești 25% din costul evenimentului

Carmen Ioniță, wedding planner, spune că iarna este un sezon bun și pentru nunți, chiar dacă mulți oameni nu sunt foarte deschiși pentru „a spune da” în această perioadă.

„Nunta iarna se organizează mai ușor, costurile sunt mai mici, nu este atât de aglomerat la biserică sau atât de costisitor pentru invitați, mulți dintre ei au și câte două nunți în același weekend. Totodată, ședințele foto sunt speciale, dar depinde cât de speriați de frig sunt mirii”, a spus Carmen Ioniță.

Avantajul economic este și acesta un plus. Fondatoarea We Do Wow Events spune că cheltuielile scad cu 20-25% dacă alegi să-ți faci nunta în sezonul rece. O nuntă în sezonul rece pornește de la suma de 10.000 - 20.000 de euro.

Sursă foto: We Do Wow Events

Ce gust are „Crăciunul de altădată”

Dacă vrei să simți gusturile unui Crăciun pe care mulți nu ni-l mai putem aminti, WOW Hambar te invită să simți cea mai frumoasă aromă: cea a copilăriei tale. Antreprenoarea povestește cum vrea să aducă pe papilele gustative ale clienților, gusturile de care îți amintește cu drag din copilărie.

„Cred că sunt copii care nu mai știu nimic despre tradiții. Majoritatea părinților și bunicilor de la oraș merg în supermarket și cumpară două kilograme de carne, iar așa se pierd ușor,ușor toate tradițiile. Eu am crescut cu cârnați proaspeți, cu mâncarea facutâ în casă cu adevarat gustoasa, inclin să cred că lumea care caută evenimente în natură, caută și mâncarea naturală de altădată”, povestește Carmen Ioniță.

Accesul la eveniment o să coste aproximativ 100 euro/persoană, copii de până la 4 ani au acces gratuit, iar cei între 4 și 10 ani au 50% reducere. Invitații vor fi așteptați cu colindatori, covrigi, pomana porcului și șorici proaspăt.

Sursă foto: We Do Wow Events

Cum se luptă We Do Wow Events cu inflația

Din păcate, inflația a făcut mulți antreprenori să scadă calitatea produselor pe care le oferă. Întrebată cum se luptă afacerea ei cu inflația, Carmen mi-a răspuns:

„Noi am reușit să ne organizăm și să găsim soluții, am crescut prețurile unde a fost nevoie astfel încât să nu facem rabat la calitate. Contractele luate anterior le-am onorat fără să simtă clientul inflația. Cel mai mult conteaza respectul fata de clientul care are încredere în noi”, spune fondatoarea We Do Wo Events.

Sursă foto: We Do Wow Events

Sursa foto: We Do Wow Events

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri