Turiștii români revin la obiceiul existent înainte de pandemie de a rezerva din timp vacanțele, fapt ce indică dorința acestora a se asigura ca au parte de cele mai bune oferte și disponibilități, potrivit agenției de turism Eturia.

Astfel, planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, vacanțele elevilor ajută foarte mult atunci când vine vorba de planificarea unei călătorii. Multe familii se bucură de această ocazie pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru a explora destinații noi sau pentru a reveni în locurile preferate.

Pachetele de vacanță pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie au o anumită caracteristică și anume au plecări fixe, fiind o perioadă propice călătoriilor în destinații exotice și, nu numai.

Când vine vorba de destinații de descoperit în vacanța de toamnă, românii vor să exploreze destinații dintre cele mai diverse, de la Grecia, Sicilia, Spania sau Italia în septembrie, continuând în octombrie cu Japonia, Coreea de Sud sau Statele Unite ale Americii. În noiembrie aleg sejururi exotice în destinații precum: Cuba, Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Mauritius sau Seychelles. Peru, Etiopia, India, Tanzania sau Vietnam sunt si ele pe lista de destinații căutate de români toamna.

Cât costă o vacanță în această toamnă

Toamna este o perioadă în care tarifele devin mai accesibile la pachetele de vacanță, sub 790 de euro/ persoană, pentru sejururile din Europa, aici fiind inclus zbor cu bagaj de cală și cazare în hoteluri de 3 si 4 stele, 7 nopti și începând de la 650 euro/persoana pentru anumite destinații exotice, cum ar fi Dubai si emiratul Ras Al Khaimah sau 1390 euro/ persoana pentru Mauritius, India sau Malaezia, Thailanda și Singapore.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică oriunde pe glob. Dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează cu parteneri locali, Eturia are consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri