În contextul cererii mari de vacanțe în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și a începutului de an, agenția de turism Eturia vine cu o ofertă pentru trei destinații exotice în care turiștii români pot ajunge mai repede, fără risc de pierdere a bagajului sau întârzieri. Este vorba despre charterele către: Maldive, Zanzibar, Kenya, precum și cel pentru Țara lui Moș Crăciun – Laponia cu plecări în 14, 18, 22 și 26 decembrie.

Asemenea pachetelor de vacanță cu zbor de linie, cele tip charter includ zbor cu bagaj de cala, transfer, cazare la unitati hoteliere de min 4*, cu regim de masa care variază de la mic dejun la all inclusive, iar prețurile încep de la 790 de euro și variază în funcție de perioadă, tipul de cazare și regimul de mese ales. Astfel, un sejur charter de Crăciun în Zanzibar costă 1390 euro/persoană, un sejur în Kenya în luna ianuarie începe de la 790 de euro/persoană, iar o vacanță în Maldive în luna februarie începe de la 1650 de euro/persoană.

“Având în vedere că cererea pe segmentul charter a crescut în ultimii ani, luăm în calcul ca în 2024 să lansăm asfel de chartere și în alte destinații exotice pe care Eturia le operează. Credem că motivul pentru care tot mai mulți români aleg și caută îm special acest tip de vacanță se datorează mult faptului că au un alt confort când vine vorba de timpul petrecut în aeronavă, dar și cu diminuarea până la zero a disconfortului pierderii bagajelor sau întârzierilor, atât de frecvente din păcate pe zona zborurilor de linie pe care și noi le operăm în această perioadă atât de aglomerată a sfârșitului de an, “declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

În contextul cererii mari de vacanțe în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și a începutului de an, motivul care îi face pe români să caute varianta cea mai comodă a unui charter este prețul și economia de timp care poate să fie de până la 4-5 ore pentru un zbor. De asemenea, specialiștii Eturia au observant că aceste vacanțe au fost achiziționate ca și cadou de Crăciun de o mare parte din turiști, fapt care arată că și românii își diversifică modul în care se raportează la vacanțe nu ca la un lux, ci ca la o necesitate, asemenea turiștilor din alte state consacrate pe această zonă a călătoriilor.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made. Dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri sau trasee. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri