În 2022, a fost observată dublarea cererii de vacanțe de tip circuit cu însoțitor de grup. Destinațiile consacrate pentru vacanțe de tip circuit cu Tour Leader sunt în zone precum: Peru, Mexic, Japonia, Kenya, Canada și America, Costa Rica și Panama, dar și în destinații mai puțin promovate, cum ar fi: Iran, Uzbekistan, Senegal și Gambia, Etiopia sau Madagascar. De asemenea, se dă startul rezervărilor vacanțelor de Crăciun și Revelion în destinațiile exotice.

“O vacanță cu Tour Leader vine cu nenumarate avantaje. În primul rând, faptul că însoțitorii pe care îi trimitem cu aceste grupuri sunt persoane instruite pe aceste destinații, cunosc foarte bine de la istoria locului, la obiceiuri, comportamente, preparate locale, evenimente specifice locului. Un circuit cu Tour Leader(insotitor de grup) vine și cu siguranța că este mereu cineva care poate rezolva orice situație neprevăzută, dar mai ales poate să îmbogățească experiența de călătorie”, declară Ana Maria Gherasim, Manager de vânzări Eturia.

Start la vacanțe de Crăciun și Revelion

Deși suntem încă în plin sezon estival, românii sunt foarte interesați de vacanțele de toamnă și chiar de Craciun și Revelion. În acest context, Eturia a lansat o promoție “Hai cu noi în vacanță, am fost deja în destinația ta preferată!”.

Aceasta se desfășoară până în 29 august 2022, ora 17:00, în limita locurilor disponibile și oferă reduceri de până la 500 euro/pachet/persoană.

În cadrul promoției, turiștii pot alege o vacanță cu însoțitor de grup din 25 de destinații precum India, Vietnam, Brazilia și Argentina, Panama și Costa Rica, Uzbekistan, Țările Baltice, Indonezia, Sri Lanka etc.

Printre circuitele vedetă ale promoției amintim:

  • Circuitul de grup Essential India Taj & Tigers. Costul pentru o asemenea experiență începe de la 1.890 euro/ persoană și include șapte nopți de cazare cu demipensiune sau pensiune completă, zbor și transferuri, tururi și vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoțitor de grup din partea Eturia.
  • Circuitul de grup Uzbekistan propune descoperirea unor orașe mai puțin cunoscute, pline de încărcătură istorică, arhitectură deosebită, tradiții și mestesuguri: Tashkent, Khiva, Bukhara, Samarkand, Shakhrisabz. Costul pentru acest circuit începe de la 1.950 euro/ persoană și include șapte nopți de cazare cu mic dejun, zbor și transferuri, tururi și vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoțitor de grup din partea Eturia.
  • Circuitul de Grup Panama și Costa Rica, în care turiștii vor vizita Panama City, San Jose, Parcul National al Vulcanului Poas, Gradinile Cascadelor La Paz, Tortuguero, La Fortuna, Parcul National Arenal, Guanacaste. Costul pornește de la 3750 euro/ persoană și include zbor, 10 nopți de cazare cu mic dejun, transferuri, tururi, vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România cu servicii tailor-made. În cei 15 ani de activitate, Eturia are peste 300 de parteneri locali în întreaga lume, a vândut vacanțe în 155 de țări și a avut până în prezent peste 80.000 de clienți.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri