Prestigioasa revista Conde Nast Traveler a inclus, in topul Hot List din acest an, hotelul de lux Carol Parc Hotel, singura locatie din Romania prezenta in top.
In 2008, topul include 136 de hoteluri, 105 restaurante, 28 cluburi de noapte si 76 de spa-uri al caror design, servire si facilitati transcend standardele industriei. Noutatea acestei editii este includerea in premiera a unei locatii de lux din Romania - Carol Parc Hotel din Bucuresti. Locatiile incluse in Hot List 2008 pot fi vizionate pe http://www.concierge.com/bestof/hotlist/2008/europe/.

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc Hotel este unicul hotel din Romania de genul small luxury hotel. Localizat in zona parcului Carol din Bucuresti, hotelul are 19 camere – printre care un Junior Suite si 3 apartamente, un restaurant - Poem cu bucatarie internationala rafinata si un Piano Bar.

Carol Parc Hotel a fost desemnat de Uniunea Arhitectilor din Romania cel mai bun proiect de restaurare din 2007 si a fost nominalizat “Cel mai bun proiect de dezvoltare hoteliera in 2007” la premiile SEE Real Estate – europaproperty.com.

Cu un tiraj de peste 800,000 exemplare vandute lunar si peste 3.235.000 cititori, revista Condé Nast Traveler a castigat de curand al saselea premiu consecutiv National Magazine. Spre deosebire de alte publicatii de acest gen, revista nu accepta calatorii sau cazarea gratuite, iar corespondentii sai incearca mereu sa ramana anonimi pentru a surprinde adevarata fata a locatiilor pe care le analizeaza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri