Platile cu cardul se efectueaza in cea mai mare parte la magazinele online mari si de incredere, in cazul IMM-urilor procentul de utlizatori care opteaza pentru acest mod de plata fiind sub 1%, a declarat Arthur Radulescu, managing director al companiei ShopMania Net, in cadrul ecomTEAM, cel mai important eveniment de e-commerce, organizat de wall-street.ro.

“Toata lumea are interesul de a se indrepta catre plata online cu cardul. Nu se va intampla usor. In mod realist sub 5% se fac plati online cu cardul. Platile online cu cardul se duc la magazinele mai mari de incredere. In cazul IMM-urilor, acest lucru reprezinta circa 1%. Toti trebuie sa incercam sa participam la educarea clientilor”, a subliniat Radulescu.

Potrivit acestuia, una dintre principalele probleme din ecosistem este legata de calitatea suportului.

“In Romania calitatea suportului este scazuta, fiind unul dintre motive pentru care eMAG sau alte magazine mari s-au remarcat. Cine ofera servicii complexe, va avea succes”, a mai spus managerul.

ecomTEAM este un eveniment organizat de wall-street.ro in parteneriat cu ProfitShare, PayU, DPD, Vodafone, Visa, Gemius, Metro, Zitec, Okazii.ro, Miniprix, Daedalus Online si CashOut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri