eBay ar putea integra moneda virtuala Bitcoin in sistemul de plati al celei mai mari platforme de licitatii din lume, compania “gandind serios” sa integreze bitcoin in PayPal, scrie IBTimes.com.

CEO-ul platformei, John Donahoe, a subliniat acest lucru intr-o adunare a actionarilor, saptamana aceasta. Comentariul sau este consistent cu declaratiile facute in februarie, atunci cand el spunea ca nu este nimic care sa poata opri eBay sa introduca monede digitale in portofelul PayPal.

Criticii avertizeaza contra folosirii BitCoin in asemenea tranzactii. Mark Williams, profesor de finante si analist la Boston University, considera ca Bitcoin nu ofera nimic mai bun comparat cu PayPal si, mai mult, este inca nesigura si volatila.

Wall-Street.ro a prezentat diferite opinii privind moneda virtuala, unele sustinand-o (antreprenorul Radu Georgescu – n.r.) sau studii care subliniaza pericolul acesteia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri